torsdag 5. mars 2015

Male furu spisebord

Male furu spisebord

Ta innredningen i spisestuen din til neste nivå med unike spisebord fra Bolia. Se hele sortimentet, hvor du finner unike designmøbler i flere fasonger og størrelser. Mange forskjellige designs. Kom til måltidene, bli sittende for historiene. Finn spisebordet som passer deg.


Male furu spisebord

Se vårt store utvalg av bord i kjent design. Vi hjelper å planlegge, og leverer i hele landet. Det samme vil gjelde for spisebord i tre. Noe av disse stoffene kan vaskes bort, men når det gjelder flekker av blant annet rødvin, blåbærsaft og blekk har disse fargestoffer som binder seg til trefibrene.


For å få bort slike flekker, må man ofte ty til bleking, da vask ikke alltid er tilstrekkelig, skriver de. Så var det det runde spisebordet sin tur. Det skulle males og i leggesplanten skulle få dekor. Bordet ble vasket og grunnet. Deretter ble det malt på samme måte som stolene.


Ileggsplaten ble vasket og grunnet. Gjør det selv – Pusse opp og male spisestue – viivilla. VASK: Start alltid med å vaske flatene du skal male. Det viktige forarbeidet: Dekk til gulvet under bordet med dekkefilt, så unngår du unødvendig malingsøl. Så fjerner du eventuelle beslag og skaper vekk løs maling.


Så er det viktig å vaske godt. Bruk et rengjøringsmiddel som er beregnet for bruk før maling. Planlegger å male et gammelt furu bord med Lady Pure Nature og ønsker meg en farge som passer til gråtoner.


Har sett på fargene Værbitt tre eller. Den har jeg ganske enkelt laget av hobbyplater i furu. Husfar er ikke særlig lysten på å male et tilnærmet nytt bord. Vi har et lakkert furubord til spisebord. Dette har jeg lyst til å male.


Trenger tips, skal male et spisebord Interiørhjørnet Alt som har med interiør å gjøre. Spisebordet i stuen er for mange selve sentralbordet i hjemmet. Det finnes ingen grenser for hva et moderne spisebord må kunne tåle. Sparkel, skjøter og utskiftede deler blir borte vekk. Du kan også male selv om møbelet er behadlet tidligere.


Du slipper å se strukturen av treverket eller spor av kvister. Maling er rett og slett veldig greit å bruke på gamle møbler og det fjerner alle tegn på at møbelet egentlig er av furu. Uansett hva du skal male , er det smart å vaske med Jotun Husvask først. Det var mange merker på kommoden vår, så vi slipte først med et litt grovere sandpapir og med et fint sandpapir (f.eks. 180) tilslutt.


Furu har rett åremønster og kvistmerkene gir den det gjenkjennelige rustikke utseendet. Plass til personer. Anbefales kun for innendørsbruk. Behandling av furubord svar.


Jeg har et spisebord i furu som jeg prøver å behandle, men jeg får ikke det resultatet jeg ønsker. Jeg vil at bordplaten skal bli lys, og se tilnærmet ubehandlet ut. Bord , benker, hagestoler , koster og trillebår som males i spreke farger gir unektelig vårstemning i hagen. Ulike måter å male stolen. Slik maler du bokhyllen.


Her er noen ulike måter du kan male stolene dine på! Skal pusse opp et spisebord med stoler til. Male opp spisestuestoler. Må alt pusses helt ned. Maaange år siden dette innlegget ble skrevet men har nå arvet samme bord bare i ren ubehandlet furu og ønsker å freshe det litt opp!


Det er i lakket syrebeiset furu. Husker du hva slags antikk hvit farge du brukte? P jeg er så blank på slike ting og kan like godt spørre direkte istedet for å sjekke i butikken :P Og pusset du over etter å ha malt med antikk hvit?


Nora spisebord er laget i furu i understellet og vill-eik til bordplate. Ronja spisebord er vår bestselger. Laget av furu fra Hallingdals skoger. Leveres på mål og med valgfrie farger. Her ser du hvordan du skal gå frem for å pusse opp og male et møbel.


Male furu spisebord

Fagmøbler har et stort utvalg av spisebord av god kvalitet. Hos oss finner du spisebord i mange forskjellige materialer og tresorter som eik, furu og bjørk, vi har også andre materialer som spisebord i stål og glass.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg