onsdag 4. mars 2015

Liftgardiner 150 cm bredde

Se de fine inspirasjonssidene våre. Liftgardiner til et hyggelig hjem. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!

Persienner, plissegardiner, liftgardiner 1cm. Sjekk også Scandinavian Design hvor du finner liftgardiner i lin. Med riktig solavskjerming kan du skape en god stemning. Hos oss finner du liftgardiner som passer inn i både moderne og tradisjonelle hjem.


Enten du er på jakt etter lystett eller vanlige type. En liftgardin passer dessuten alle stiler, og er en pen måte å skjerme mot både innsyn og lys. De trekkes helt opp for å slippe inn mest mulig dagslys eller man lar dem være delvis nedtrukket for å hindre innsyn.


Dette er en gardintype som fungerer spesielt godt på store vinduer og på vinduer som har mange sprosser eller andre detaljer.

Stort utvalg av liftgardiner og rollup-gardiner til stue, kjøkken og soverom. Ensfargede og med mønster. Norges største utvalg av design for ditt hjem. Spar fra , , helt opptil Finn Beste Pris På Alle Dine Nå!


Gode priser på gardiner hos Ellos. Rask og enkel handel på Ellos. Bredde og høyde av lysåpning, glassnær montering. Ved ønske om montering ut fra lysåpning må det påses at karm har tilstrekkelig bredde fra glass og ut til hjørne.


Vi anbefaler en minimums dybde på - 12mm men det avhenger av valg produkt og størrelse på produktet. Sikre at dine gaver kommer frem til Jul. Ikke hvert rom egner seg til normale gardiner, hvor liftgardiner er et riktig godt alternativ.


De forskjellige liftgardintyper tilbyr vi i standardmål men også etter mål, som passer nettopp til ditt vindu. Leveres kun med snortrekk. Hvis du ønsker kjedetrekk, se under Fremstilling etter mål.


Du kan enkelt heve rullegardinen til flere forhåndsbestemte. Du kan skape den helt riktige stilen med nøytrale nyanser i grått, sort og hvitt eller ved å bruke friske farger som rø oransje, gul eller grønn.

Den er enkel å montere og tar liten plass. Velg mellom lysfiltrerende og lystett plisségardin, eller lyddempende og energibesparende type. Vi har også plisségardin som passer til verandadør.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. De målene du bestiller, er de målene den ferdige gardinen vil ha inkl. Styring: Det finnes styringsmodeller, en med snorbetjening og en med kjedebetjening. Styring med snorbetjening i høyre eller venstre side. Heisgardiner, også kjent som liftgardiner , er en meget populær gardin.


Rullegardiner er gardinenes personlige assistenter, og lar deg styre hva som skal få slippe inn vinduet av sollys og nysgjerrige blikk. En heisgardin passer både til stue, soverom og andre rom i huset. Bestiller du på den måten får du ettpar fordeler “på kjøpet”.


Vi har det du trenger av gardiner, sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg