torsdag 26. mars 2015

Osmo hardvoksolje

Til denne kvalitet er det billig! Best på kvalitet gode på pris. Besøk en av våre butikker, eller bestill enkelt på nett! Gratis frakt, rask levering og dagers returrett. Stort utvalg av parfymer, sminke, hårpleie, ansiktspleie, dusjsåpe og mye mer!


Også godt egnet for kork og OSB.

Osmo Hardvoksolje Topoil. Overflaten er sterkt vannavvisende og motstandsdyktig mot alle typer flekker og søl, som gummi, kaffe og rødvin. Alanor, Skattekammeret, Södra Hardvoksolje er ikke noe nytt, men bruken av produktet har i senere tid økt kraftig på møbler og gulv.


Behandlingen forsegler porene i treet, og gir samtidig en beskyttende overflate. En slags mellomting mellom lakk og. Perfekt tilpasset til tregulv - slitesterk og enkelt vedlikehold! Spesielt egnet for gulv av heltre, parkett og kork. Kun en passende treutførelse kan møte behovene til ekte treverk, slik at det beholder sin naturlige skjønnhet og holdbarhet i lang tid.


Thanks to our in-depth competence in both areas, we know what counts in wood products and finishes.

Brukes til flekkfjerning og vask, uten at overflaten skades. Det trenger dypt inn i treverket og lager en microporøs overflate. Bruksområdet er alle typer tregulv, møbler, benkeplater, kjøkken ect.


Norges fineste gulv Bestill en gratis vareprøve i dag. Kjøp direkte i nettbutikken. Leker til barn i alle aldre, samt barnslige sjeler. Produktet er basert på naturlige planteoljer og vokser.


Den gir en diffusjonsåpen, vann og smussavvisende overflate som er meget slitesterk og motstandsdyktig mot f. Fargeløs for interiør. Matt inneholder naturlige oljer og vokser. Diffusjonsåpen meget vannmotstandsdyktig og slitesterk sikrer et godt inneklima. Det sier alt om kvaliteten. Husk å lese bruksanvisning før bruk.


Trestjerner Hardvoksolje kan også kombineres med lekker innfarging fra Trestjerner Gulvolje, samt benyttes til detaljer, møbler og benkeplater. Oljebehandlet panel, listverk og foringer skaper interiør med særpreg, tilpasset din stil. Panel som behandles med olje får en varm, sløret og rolig overflate som.


Dette er spesielt viktig med produkter med så høyt tørrstoffinnhold. Utvikling gjennom erfaringer og tradisjoner… Om vi ser på furu, gran og andre sentvoksende råstoff til vår industri, tar det ca 1år å vokse og gro for å bli til en solid og stabil kvalitet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg