tirsdag 31. mars 2015

Tennis regler

Tennis regler - lær deg hvordan man teller i tennis , hvordan man starter ett poeng. Regler for tiebreak i tennis. Hans tanke var å skape et lett tilgjengelig utendørsspill som kunne passe for både damer og herrer, og som var livligere og mer interessant enn det da dominerende krokketspillet. Forbundet er en sammenslutning av de lag eller grupper av lag innenfor Norges Idrettsforbund og olympiske og paralympiske komitè (NIF) som driver med tennis.


NTF er tilsluttet NIF, European Tennis Association (ETA) og International Tennis Federation (ITF).

Dom flesta är självklara men en del är lite svåra. Det kan hända konstiga saker på banan. Vem har egentligen rätt? Det går även bra att söka i texten.


Klicka på “CTRL F” eller så finns det en ruta där det står sök. Alle spillere som deltar i turneringer er forpliktet til å kjenne til gjeldende regler , men i det følgende skal vi gå i gjennom de alminneligste uskrevne lover og regler på tennisbanen, delvis hentet fra USTAs The Code. Då vann engelsmannen John Boland som hade åkt till Aten som åskådare.


Dobler tennis -to spillere på hver side av nettet i stedet for én-er populær blant eldre og mindre mobile spillere som har problemer med å dekke domstol i single, utøvere som relish spille i nærheten av nettet og person som liker de sosiale aspektene ved spille tennis som en del av et team.

Her kan du finde regler , reglementer, vedtægter, love mm. Dansk Tennis Forbund. Fed Cup-kapten Mattias Arvidsson arrangerar den här veckan ett miniläger i Helsingborg med trion Klara Milicevic, Julia Lövqvist och Caijsa Hennemann. Gem tillsammans med J. Pereira the Leamington Lawn Tennis Club, avsedd för hans spelvariant.


Regelen med å serve på skrå gjelder kun i double. Dersom ballen rører ved nettet og deretter går over på motstanderens halvdel må serven spilles på nytt. Dette kalles touch. I en almindelig tenniskamp for kvinder spilles op til tre sæt, hvor spilleren der først vinder to sæt, har vundet kampen. En serve i padel ska alltid slås underhands och bollen ska slås i, eller under, midjehöjd.


Istället för att kasta upp bollen, som man gör i tennis , ska man i padel studsa bollen i marken. Studsen ska vara bakom egen servruta samt mellan mittlinjen och sidoväggen. Denne ekstraomgangen har gjerne andre regler enn ordinære omganger, slik som straffesparkkonkurranser i fotball. I tennis kommer tiebreak til anvendelse når de to spillerne begge har nådd partier. Men det er folk på banen som kjører like mye eller mer enn de som faktisk har racketer.


På denne siden finner du informasjon om Sagene IF tennis. I menyen til venstre (nedtrekksmenyen på mobil) ligger info om klubben.

Du trenger ikke å være Roger Federer eller Serena Williams å ha en god tid å spille tennis. Vi ønsker alle velkommen til tenniscamp i juni og august, uke og 33. Det er en enkel sport å plukke opp.


Både medlemmer og ikke medlemmer! Nordens største racketbutikk! Online Entry and tournament publication with the Tournament Planner of Visual Reality.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg