tirsdag 31. mars 2015

Male terrassegulv hvitt

Male terrassegulv hvitt

Vi leverer terrassegulv i plast eller kompositt. Kom innom vårt Showroom på Notodden for inspirasjon. Det er dessverre ingen god idé å male terrassegulvet. Jeg vet jo det er en del som gjør dette, men det er fullstendig på eget ansvar.


Jeg tviler på at man vil finne noen malingprodusent som anbefaler en slik behandling, sier Per Lund Nilsen hos Scanox. Maling av terrassegulv ute. Eller går det an å male gulvet med f. Dør og vindusmaling som. Jeg har brukt hvit Drywood på murgulvet i. Når kan du male på trykkimpregnert?


Hei Vennen :)Åja, jeg synes malte terrassegulv er kjempefine. Der skal vi legge tredekke, samt at i har en romslig tretrapp ned fra den. Hvilke deler skal vi male hvitt ? Vi skal male huset og har funnet en fin gråfarge.


Male terrassegulv hvitt

Vinduene skal være hvite , men spørsmålet er hvor mye av listverket rundt vi skal ta med? Og hva med vindskier og undersiden av takutspringet? Skal det være hvitt som vinduene?


Jeg vil ikke bruke verken maling eller dekkbeis, for det er kommet et produkt i handelen som heter Tjæralin, den har jeg brukt på terrassegulv og er mer enn fornøyd. Kan blandes i mange farger, en litt mørk farge vil dekke skjolder, snakk med faghandelen, der får du råd om dette. Tidligere skulle alle male gulvene hvite eller lysegrå, og de modigste eksperimenterte kanskje med et svartbeiset gulv. Nå er det farger og mønster som står i fokus. Her finner du beskrivelser på hvordan du kan male eller beise ute.


Klassisk hvit : En ren og nøytral favoritt som kanskje er den mest allsidige hvittonen jeg kjenner. Den er verken gul eller rø kun ren og hvit med et lite knepp svart i. Klassisk Hvit er for meg den perfekte detaljfargen med sitt rene og hvite uttykk. Letthet: En svakt gulaktig hvittone, hakket mindre gul enn Egghvit og Bomull. Det finnes ulike nyanser av hvitt som alene vil klare å påvirke fasadefargen din.


Dette er en gulaktig hvit tone. Velger du da for eksempel en helt hvit farge på fasaden, vil dine ferdigmalte detaljer se gule og litt skitne ut inntil. Kompositt terrassegulv har etter hvert blitt et velkjent begrep som et alternativ til tradisjonelle terrassegulv av tre. Megawood massive kompositt terrassegulv har den beste kvaliteten som for deg betyr at du kan bruke tiden på å nyte terrassen fremfor å vedlikeholde den!


Har du hvitt hus, kan et tjærebrunt gulv ofte bli for hardt. Tenk at terrassegulet skal være en harmonisk forlengelse av huset ditt, binde hus og hage sammen. Har du en varm tone på huset, velg en varm tone, kanskje lysere på gulvet. Vesentlig er også hva slags.


Dessuten er det få gulv som ikke kan males. Du kan først og fremst male tregulv, men også laminat, parkett og betong, sier Kristian Sørli, markedssjef i Fargerike. Nøyaktig hvordan du går frem er avhengig av gulvet du skal male. Siden det å male gulv nå er noe mange ønsker å gjøre, velger jeg å poste dette innlegget på nytt.


Håper dere får svar på spørsmålene dere måtte ha! Anette Willemine Drømmer du om å male gulvet ditt hvitt eller i en annen farve? Hvit er en svært populær husfarge og velges ofte når folk skal male husene sine. Men tross sin popularitet, er det en del hensyn å ta for at hvitfargen virkelig skal komme til sin rett. Vi gir deg en god veiledning på hva du bør tenke på før du velger hvitt.


For å skape en helhet, bør du bruke samme hvittone på lister, tak, dører og vindu, mener Nina Klæboe. Men alle detaljer i interiøret må ikke males hvite ! I stedet for å bryte av en vegg med en hvit list ned mot gulvet, kan du vurdere å male videre med veggfargen, eventuelt bruke gulvfargen dersom gulvet er malt. For én ting er å male et panelt tak i vanlig meters høyde.


Vårt tak, derimot, er 4-meter over gulvnivå enkelte steder. Så årsaken til at tidligere eiere ikke hadde malt taket var nok rett og slett at de ikke så for seg hvordan jobben skulle kunne gjøres uten å risikere liv og helse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg