mandag 30. mars 2015

Hvordan belyse stue

Rask, enkel, lett å bruke. Døgnåpen kunderservice. La livet ditt innrede stua. Bli inspirert og finn møbler som passer deg her.


Stuen er det rommet i huset som bør ha flest funksjoner når det gjelder lyssetting. Et godt tips er å se på belysningen i stuen som flere lag med lys.

Les vår guide for hvordan du oppnår best mulig belysning på stuen ! Stuen har også ofte flere bruksområder enn andre roVi slapper av her, vi jobber her, vi koser oss med venner, vi spiser her, vi lar gjester sove på sofaen og noen ganger vil man kanskje nyte en god bok. Slik lager du koselig stemning i stuen ved hjelp av riktig belysning. Hvordan belyse stuen riktig. Lurer du på hvordan få bedre lys i stua , så må du få med deg disse smarte tipsene.


Les også: Se hva hun gjorde da hun ble SAFTIG LEI av at TV-en var synlig i stua. Jeg har selv lurt på hvordan man kan få mer og bedre lys i stua , og synes derfor disse tipsene for bedre stuebelysning kommer særdeles god med. Premium Loading.

Skip trial month free. Har du en stor stue kan det være lurt å plassere lys i mørke kroker eller områder innover i rommet, slik trekkes du naturlig inn i rommet. Pass på å belyse områder du bruker mye med funksjonell belysning, enten det er med en spisebordslampe eller en leselampe.


Det er ikke vanskelig å lyssette stua , men noen tips på veien kan likevel være bra for en hyggelig atmosfære med god og fleksibel allmennbelysning. Når man skal innrede en stue er det viktig å finne en personlig flyt i fargevalget på vegger og gulv, og mellom tekstiler og møbler. Ta gjerne utgangspunkt i et maleri du liker å ha på veggen eller en personlige gjenstand som betyr mye for deg, og som du ønsker skal ha en sentral plass i stua. Hvis du har litt størrelse på stua vil jeg anbefale å heller ha flere lyspunkter enn ett som lyser mye.


Da kan du også variere mer etter behov, sier han. Hovdenak og Dahl peker også på at det er fint å kombinere flere ulike typer belysning i en stue , og mener også at bruk av spotter eller spotskinner i taket ikke bør overdrives. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Dersom du skal pusse opp stua , er det lurt å tenke lamper allerede tidlig i prosessen.


Men det finnes selvsagt også muligheter for deg som bare vil friske opp i eksisterende stue uten å starte store byggeprosjekter. Her er noen tips til god belysning i stua. Lisbeth Larsen har bidratt med gode tips om farger i Grottenveien – Rom for rom.


Denne gangen er det hvordan male stue som står for tur! Lisbeth tipser også om bruk av fine kontrastfarger i programmet. Sørg for at dette lyset treffer godt over hodet ditt.

Skal du lese på sengen, er det fint med nattbordslamper. Har du et stort soverom, kan du gjerne ha et par hyggelige vegglamper i tillegg. Vi ble anbefalt å ha spotter kun langs den vannrette rette delen av taket, altså ikke oppover skråen.


Mulig dette blir forskjellig fra stue til stue , men hos oss blir det altså spotter langs langsidene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg