torsdag 26. mars 2015

Plakat oppheng list

Sjekk ut Plakat Oppheng List. Kjøp direkte fra importør. Plakatskinner leveres i alle populære formater. Flott kvalitet med solid klemlist for plakat. Stort utvalg av Plakater.

Fraktfritt over 3kr. Hos RAJA finner du alt du trenger av plastlister til oppheng av kalendere og plakater. RAJA - størst i Europa på emballasje.


Behovet for oppheng av plakater er økende, og utvalget er og stigende. Listene leveres i par og har opphengskroker montert på topplisten. Listen er flat på baksiden der den skal henge inn mot vegg.


Kan henges inntil vegg eller som takheng.

Til enkeltsidig eller dobbeltsidige bannere og plakater. Leveres i en komplett pakke med aluminium topp- og bunnlist, opphengsbøyler og sorte endedeksler. Plakatlisten monteres i topp og bunn av plakaten og kan brukes på alle høyder. For å skifte plakat , klikker du enkelt opp topp- og bunnlisten, og legger plakaten på innsiden før du klemmer listene igjen.


Hvis du trenger plakatlister i spesielle format, kan du lett kutte listene til ønsket lengde ved hjelp av en baufil. Oversikt over de 1dydene fra Refleksjonskortene. Memorail er en list i sølv-anodisert aluminium, for rask oppheng av plakater. Fix- list med klemanordning for hurtig opphenging av plakater m. OHL 30mm aluminiumsprofil. Enkelt oppheng , og skifting av budskap.


Passer til bilder, dokumenter etc. Forskjellen er designen og opphengsløsningen. Den ene av disse har den samme magnetløsningen som våre hvit- og svartmalte plakathengere og har en nedtonet og minimalistisk design.


Våre andre plakathengere av eik har messingdetaljer og leveres komplett med fine messingskruer til montering, bomullssnor og fint oppheng av messing. Tilbehør til plakater og bilder.

Her har vi samlet alt tilbehør du trenger for å komplettere bildet – med alt fra passepartouter for innramming til ulike. Systemer for bildeopphenging: den beste måten å henge opp bildene dine på! Kjempe utvalg av kraftige magneter og magnetiske løsninger.


Kontakt oss om for spesiell bestilling. Demotiverende prints med uinteressante fakta i A4-format. Plakater og posters, både med og uten ramme, til den som virkelig fortjener det.


Staples Solutions Norway AS er Norges ledende leverandør av kontor- og datarekvisita for kunder i både privat og offentlig sektor over hele landet. Se vårt utvalg av papirplakater. Vi har flere størrelser i slitesterke og vannavstøtende materialer til bruk i fukt- eller temperaturutsatte områder.


Opplev at fargene i ditt motiv kommer til live, når det settes som en plakat bak akrylglass. Akrylglasset gir en fantastisk dybdevirkning på ditt bilde. Plasser din plakat bak akrylglass et lyst ste eller hvor solen rammer det direkte, og se den flotte effekten det har på hele lokalet. Det er ett middel som er spesielt godt egnet til oppheng av lette plakatløsninger, kort og foto.


Det er en litt seig, modellerkitt-aktig substans som først dukket opp på markedet på 70-tallet. Dette produktet var ikke et resultat av en målrettet forskning, men oppsto under forsøk med å utvikle nye pakninger og forseglinger. Papirarket bør være større enn bildet eller bildene du skal henge opp. Eventuelt kan du tape sammen flere ark før du setter i gang. En plakat er et oppslag, oftest med informasjon eller reklame.


Plakaten skal vekke oppmerksomhet og kunne sees tydelig på avstand. Den er derfor visuelt gjennomarbeidet med enkle former og sterke farger. Plakaten kan enten være tegnet eller malt eller trykt i flere eksemplarer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg