onsdag 18. mars 2015

Møbel og interiørbutikker bergen

Se alle interiørbutikker, åpningstider og kontaktinformasjon her. Velkommen til destinasjon Lagunen! Kjøp møbler på nett hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Handle online og få varene dine levert, eller avhent i Illums Bolighus.


Opptjen i bonuspoeng på alle dine kjøp - tilmeld deg Illums Bolighus Noi dag!

I Christiesgate finner du Slettvoll Bergen. Våre kunnskapsrike interiørkonsulenter hjelper deg gjerne med å planlegge møbleringen, inne eller ute, lite eller stort. Hos oss finner du kjente merkevarer, og vi er stadig på jakt etter nye produkter som supplerer og utfyller eksisterende sortimentet i butikken.


Møbel - og interiørbutikker i Bergen by unike treff Jysk Nesstun Bergen. Interiørbutikker Bergen - artek, dux, stol,. Se vårt utvalg av kjøkken og baderom på vår. Utviklet av Susoft AS. Her tilbys et svært bredt utvalg av møbler og interiørprodukter.


Her finner man litt av alt - og presentert på en kul måte.

Vintage blandet med klassikere og litt hjemmelaget. Masse fine inneting til høsten, som puter og lys. Gautes interiør-Tromsø. Butikken i Tromsø fører blant annet kule lamper (Flos, Bestlite etc.) og de har utrolig flotte tapeter og tekstiler.


Her er det dyrt og fantastisk. Ting har interiørbutikker i Stavanger, Oslo, Bergen , Trondheim og Tromsø. Ting er en interiørbutikk hvor du ikke bare finner artige tips til interiør, men også et bredt spekter av fine, morsomme og fargerike ting til alle anledninger. Vi fører kjente merkevarer og forsøker spesielt å forhandle norske og skandinaviske designprodukter. Vi er en uavhengig faghandel som fører de beste og mest berømte varemerkene innen interiør.


Disse kan du lese om her på nettsiden. Med så mange flotte leverandører har vi en veldig stor kolleksjon. Mange av våre varer kan du enkelt kjøpe i vår nettbutikk, og deler. Solstrand interiør Bergen sentrum.


Berle Møbler og interiør. I nettbutikken dansk design. Vi tilbyr go personlig service og garantert topp kundebehandling.


Vi ønsker deg hjertelig velkommen ! Vi selger både til private hjem og forhandlere, og har alle varer på lager. Vi tar forbehold om feil i priser, bilder og teknisk informasjon.

Det kan forekomme at bilder av produkter avviker fra det faktiske produktet. Utvalget av interiørvarer og møbler varierer fra butikk til butikk. Bohus er Norges største, landsdekkende møbelkjede. Vi lever ikke av markedsandeler, men fornøyde kunder.


Vi har fristende varehus og god service.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg