tirsdag 24. mars 2015

Prisliste sigdal bad

Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre baderomsløsninger her. Entdecken Sie Badezimmer Möbel. Täglich bis zu Sparen!


Et gjennomtenkt bad skal gi deg energi om morgenen og avspenning i kropp og sjel om kvelden. God natt og god morgen! I vår katalog for skyvedørsgarderober kan du også se priseksempler.


På skyvedører vil utvalget variere fra forhandler til forhandler. Ta kontakt med din nærmeste forhandler for å høre hvilket utvalg de har. Vår prisindeks er laget for å gi deg som kunde en enkel oversikt over prisene på våre kjøkkenmodeller. Nedenfor vil du se det avbildede kjøkkenet priset for.


Vi fikk forskjellige tilbu forskjellige kundekonsulenter og de rotet relativt mye. Fikk til slutt bestilt kjøkken, innredning til bad samt innredning til gang. De er ikke billige, men man vi.


Bad leveres som prefabrikkert badekabin med en takhøyde på ca 220. I produktkatalogen kan du se våre spennende nyheter, lese mer om våre kjøkken, få tips og råd samt lese hjemmereportasjer fra noen av våre fornøyde kunder. Kjøkken og bad kan koste en passe sum for vanlige mann i gata, men det kan også koste så mye du vil.


Noe som er helt OK, men ikke det billigste man får, så kan du kjapt regne for kjøkken og 1for bad. Sigdal har et stort utvalg i kjøkken og bad. Også åpent for dropin søndag kl. Stengt grunnet bilcrossløp. Husdrømmen din er vår rettesnor.


Vi tenker likt som deg. Med lang tradisjon og med dyktige håndvereke bygger vi akkurat det du drømmer om. Alle våre produkter er i ekte, norsk kvalitet! Lido er fin design til en god pris.


Finn inspirasjon til nytt kjøkken, nytt bad eller ny garderobe i den nye katalogen. Våre priser gjeldende fra 9. Vi hjelper Kataloger og prislister. Se katalogen på nett. Dette gjelder også på garderobe og bad.


Linn Bad AS er den største norske produsenten av baderomsmøbler. I meir enn år har vi utvikla design og produsert baderom. AUBO leverer Køkken, Bad , Bryggers og Garderobe i alle prisklasser. Intet er for stort og intet er for småt.


Det skal bare passe til dig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg