tirsdag 24. mars 2015

Faspanel innvendig

Innvendig panel er trendy, bærekraftig og bidrar til et godt innemiljø. Faspanel gran 14x0natur ubehandlet 20per mKjøp. Mye benyttet i eldre hus, men har fått økt popularitet i nyere tid. Vi har et stort utvalg av innvendig panel i flere tresorter, både ubehandlet og behandlet. Faspanelet har en enkel profil, og passer til de fleste stiler.


Alle lengder har endepløying og kan skjøtes fortløpende.

Passer godt både på vegg og i tak. Kan også bestilles malt eller beiset i valgri NCS farge eller hardvoksolje. Rengjøres med en fuktig klut. Smal, elegant faspanel med en V-form i skjøtene. Sett ditt personlige preg på interiøret ved å male, beise eller lasere i trendy farger.


Kan monteres stående, liggende eller diagonalt. Valgkriterier for panel er egen smak, stil og trender for hus og hytte. De mest vanlige profilene er: skygge, rustikk og faspanel.


De fleste profiler leveres i gran og furu.

Panelet har en rett forside med skrå kanter på begge sider (fas), noe som gir en liten skyggeeffekt. Det å velge innvendig panel av tre gir en fin atmosfære og gjør rommet levende. Fåvang Sag produserer de fleste profilene på paneler i gran og furu.


Malt panel er stilig og tidløst, og gir muligheter for variasjon. Det gir panel med færre sprekker og lang levetid. For oss er kvalitet det viktigste, og kun de beste bordene blir brukt til innvendig panel. Stil og utsende avgjøres av paneltype, bredde, profil og behandlingsmåte og setter et særpreg på hjemmet ditt. Ferdigmalt MDF Panel for alle husets rom.


Da Tina ble enke i fjor kjøpte hun et nytt hus fordi alt i det gamle huset minnet henne om mannen. Ikke bare kan RingAlm Tre tilby et stort utvalg av forskjellige profiler i både gran og furu, men med vårt utvalg av forskjellige overflatebehandlinger har du. Om oss: Furnes Almenning holder til på Kvilheim, ca.


Vi har eget sagbruk hvor vi produserer trelast med stort sett strandardlengder på meter. BJERTNÆS X 1FASPANEL FURU 8M MALT HVIT KV. Kløfta, Nannesta Fetsun Lillestrøm, Halden, Tobøl. Alltid noen som kan hjelpe deg.


Stiltre holder til i Hostvedt utenfor Kongsberg. Her har vi både lager og produksjonslokaler. Vi har spesialisert oss på listverk, panel, kledning og andre.

Panelet kan derfor skjøtes fortløpende mellom spikerslagene. Noen produsenter tilbyr lengder tilpasset vanlig takhøyde. Dette kan være praktisk i tilfeller hvor det er lite dører og vinduer, som ellers kapp kan benyttes til. Trepanel er det mest miljøvennlige produktet du kan velge som innvendig overflate.


Tre har unike hygroskopiske egenskaper med sin evne til å ta opp fuktighet og lagre varme. Dette gjør at tre bedrer inneklimaet, har gode akustiske egenskaper, er varmeisolerende og et holdbart materiale. Her i Norge produseres panel av furu eller gran. Det har de siste årene vært en fornyet interesse for tre.


På trend- og interiørmesser ser man mer bruk av ekte og naturlige materialer, og ikke minst mer miljøvennlige alternativer i interiøret. Derfor har nå Moelven gjort det enkelt for deg å velge profil og farge på fremtidens innvendig panel. For et best mulig resultat er det viktig å lagre materialene på en ordentlig måte før oppsetting. Ikke legg dem utendørs i en fuktig garasje e. Lagre panelene i tett plastemballasje.


Lagres panelene i et solrikt rom, er det smart å dekke dem til. Når du velger å kle veggen med ekte trepanel, er beising et godt alternativ for deg som ønsker å bevare treets særpreg også etter overflatebehandlingen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg