fredag 27. mars 2015

Pynt utenfor døren

Det er spesielt hyggelig å starte sesongen ute i forbindelse med påsken. Hos Mester Grønn bugner det av lekre blomster og stilig tilbehør som gir den rette påskestemningen. Granbar er den enkleste og billigste pynt.


Mange klipper til juletreet, og får litt ekstra granbar derfra. Legg det pent utenfor døren , utenfor verandadøren, i en vinduskarm eller på bordet. Og isåfall med hva og hvordan?

Jeg har ingen barn enda men er gravid og mannen mener at det bare er tull å pynte når man ikke har barn. Vi søker ofte etter naturlig pynt som greiner og annet vårlig tilbehør til påske. Vi har laget en del enkle ideer til hvordan du kan pynte påskebordet. De små Dalebekken vasene vi selger gjør det enkelt for deg å pynte et lekkert blomstrende bord. Julekrans på døren , gjerne av granbar eller som her: Røde grener.


Her er noen tips til flere kranser du kan lage nesten gratis. Vår og pynt utenfor døren Vi har hatt en nydelig vårdag i dag. Jeg bor tross alt ganske langt nord.

På en enkel måte kan du pynte utenfor huset og ønske gjestene dine hjertelig velkommen! Plasser litt høy, nek, vedkubber, pakker og en nisse utenfor døren. Tenn på i lykten når mørket nærmer seg.


Klikk på bildet for full str. Dette skaper god julestemning! Som vanlig er det haging uten noe særlig penger,. Den fineste julepynten finner Berit rett utenfor døren til barndomshjemmet. Foto: Ragnar Hartvig Når adventstiden kommer blir mosen brukt som et grønt teppe i pottene med svibler og amaryllis, og konglene blir til kranser og borddekorasjon.


Deler på denne siden. Påsken står for døren og det er tid for å pynte både ute og inne. Nå gjenstår det å pynte den, for eksempel med røde bån kongler, kuler, nisser eller annet du liker, som du har for hånden.


Husk at det enkle er ofte det beste. Skal julekransen hengs opp på en dør eller vegg, er det lurt å feste treplata til underlaget med en skrue. Ifølge enkelte kundeordre produserer vi dekorative vindu og dør listverk. På det valgte mønster for å gi de ønskede dimensjoner og modeller – alt vi trenger å forskjønne ditt hjem eksteriør fasade.


Pynt julekransen med rødt bånd. Vanligvis slike dekorative krage er laget av slitesterk , høy kvalitet furu. Fremdeles legger vi granbar utenfor døren til jul.

Treet symboliserer også liv og vekst. Lysene - Symboliserer Jesus - ”Verdens lys”. Bruken av lys går tilbake til før-kristen tid.


Stjernen – Symboliserer stjernen som sto over Betlehem (Matt.). Antall spisser på stjernen kan ha ulik betydning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg