mandag 2. mars 2015

Planlegge uteområde

Skal du bygge, rehabilitere eller pusse opp? Nå har vi gode tilbud på fagbøker fra SINTEF. Se vårt utvalg og kjøp i dag. En vakker hage er selve smykket rundt huset.


Når tomten blir grønn og frodig gjør det ikke bare noe helt spesielt med miljøet, det skaper også en.

Derfor bør du begynne å planlegge hagen så snart tomta er kjøpt. I første omgang handler det om å plassere huset riktig i forhold til sol- og vindforhold. Så må du begynne å tenke på hva slags hage du har lyst på.


Lagde du et moodboard til huset, kan du gjøre det samme til hagen. Det samme prinsippet gjelder egentlig også når du skal planlegge hagen. Det er veldig greit å vite på forhånd hvor store mengder du trenger av det ene og det andre, hvis ikke blir det fort for lite av noe og for mye av noe annet. Fra skolens uteområde har elever og lærere storslått utsikt over store deler av Bergens-dalen.


Vi i Bygartnerne hjelper deg med planlegging av hagen, hagedesign og en detaljert planteplan.

Ta kontakt for en befaring i dag. Mitt hovedarbeidsområde er Oslo, Asker og Bærum. Jeg drar helst til kunden, da føler jeg at de får mest valuta for pengene. Her får du gode råd til hva du bør tenke på før du setter i gang med.


Dette kjennetegner et godt uteområde. Noen områder er fellesarealer, andre er private parseller der man kan trekke seg tilbake, legge seg i gresset og se opp på himmelen – midt i byen. PLANLEGGE UTEPLASS: Taket på bolighuset Dælenenggata er noe for seg selv. Vi kan designe, planlegge og utforme hagen din.


I tillegg utfører vi også rehabilitering av gamle. Videre kan firmaet hjelpe deg med både skjøtsel og vedlikehold av uterommet, og trepleie og beskjæring av store trær skulle du ha behov for dette. Ideer for terrasse, veranda, balkong, vinterhage og mye mer! Her er Darrens beste tips til deg som skal planlegge uteområde til et helt nytt hus.


Det aller første du bør tenke på er plasseringen av huset slik at man får optimalt ut av hagearealet. Tenk på hvor solen er, og prøv å plassere huset slik at det skjermer mest mulig mot vind og vær. Hvordan arbeide når man skal planlegge et uteområde ? Etter en vinter med planlegging har vi endelig kommet igang med vårt hage- og terrasseprosjekt.


Jeg ønsker å dokumentere prosjektet vårt i Byggebolig.

Ser at å benytte en byggeblogg er også nyttig for å strukterer sine egne. Hageplanlegging og Design handler om å la innovative idéer, estetikk og funksjonalitet skape et bærekraftig grunnlag for gode opplevelser og vakre minner. Jeg leste innlegget ditt og kan ikke gi noen konkrete råd om hvor du får hjelp, men jeg vil gjerne bekrefte at det å få en plan over uteområde er kjempefint verktøy! Gjennom hagelaget vårt kom vi i kontakt med landskapsarkitekt.


Hei, Noen som har gode tips til hva man bør bruke av programmer for å tegne hus, planløsning, interiør, uterom osv ? Hører mange nevne Sketchup, autocad beocad. Samtidig kan jeg tilby dekorering inne – ute og workshops. Klikk på menypunkt Vi tilbyr for å lese mer.


Nå holder jeg på med uteområde som inneholder veranda på ca mbasseng på -mog.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg