torsdag 12. mars 2015

Benk ute

Kjøp benk til park og uteområde hos AJ Produkter. Bredt utvalg av produkter til kontor, lager og industri, samt skole og barnehage. Bestill vår katalog gratis! Over 4sider med kvalitet.


Hvilken benk passer deg best? La livet ditt innrede stua. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Ingen minimumsordre - Kjøp nå! En praktisk og stilig benk. En krakk eller en benk kan selvfølgelig brukes til å sitte på, men den kan også brukes til avlastning eller til å ha blomster, pynt eller annet interiør på. Hos IKEA finner du benker og krakker i mange størrelser, fasonger og farger, med ulike funksjoner.


Vi har hagestoler forskjellig design og materialer, så du kan være sikker på at du finner en som passer. Kvalitets benker til offentlige miljøer. Benkene kan graveres med kommunevåpen, navn på sameie, borettslag el. Vi kan levere i ønsket RAL og med FSC godkjent trespiler.


Se også våre spennende, miljøvennlige produkter i reBnew! Ta kontakt for et uforpliktende tilbud! Her kommer det flere nyheter om kort tid så følg med! Til sittegruppene ute kan du velge og vrake mellom hagestoler, utestoler, parasoller og hagebord.


Benk ute

Enten du foretrekker rottingmøbler eller mer minimalistiske loungemøbler finner du hagemøbler i forskjellige stiler og størrelser hos oss. Våre bord og benker er designet med tanke på de som skal sitte på benken , så kvalitet og funksjonalitet står i høysetet, og vi har mange friske og spennende møbler å tilby. Lun trebenk med klassisk snitt som gjør seg svært godt blant kirsebærtrær, rosebusker og espaliertre i hagen.


Laget i ubehandlet tre. Benken kan stå rett på terrassen eller balkongen, men kan også settes på små ben slik at den løftes litt fra underlaget. Sistnevnte gir luftning til materialene i benkens bunn, samt mulighet til å gi benken en ørliten helling bakover.


Lekemøbler ute Sklier Sand- og vannleker Taubane Lekeplass serier Parkmøbler og utstyr. Se byggeveiledning: Bygg en benk rundt et tre. Støp hagebenken i betong. En hagebenk kan også støpes i betong, hvis du heller liker det.


Fordelen med en hagebenk i betong, er at den tåler å stå ute i skiftende vær bedre enn det benken i tre gjør. Planlegger du å ha benken ute , kan det være lurt å bruke impregnerte materialer og syrefaste skruer. Det vil øke holdbarheten på benken. I dette eksempelet har vi malt understellet og beiset toppen i teak. I tillegg er det to benker som sitter fastmontert til bordet.


Benk ute

Perfekt å ha stående i hagen. Da kan man slenge seg ned når man trenger en pause, man kan ta middagen ute eller bare la ungene bruke bordet til å leke ved. Uansett hva slags hagebenk du ser for deg, er det en stor sjanse for at Fine Design har noe du vil elske. Bordeaux benk , personer.


Rustikk og elegant benk i vintage design. Plankene er laget av kastanje og basen e. Benker behandlet med jernvitrol fra 50- i tillegg. Alle priser på utemøbler er inkl.


Benk ute

Vil du at sittebenken skal passe sammen med annen innredning i hjemmet, eller er du ute etter en sittebenk med et forsiktig uttrykk som ikke tar på for mye av oppmerksomheten? Tenk på hva som passer deg og ditt hjem best, farge og stilmessig. En stor TV som hviler på en liten benk ser ofte litt freaky og uharmonisk ut.


På Furniturebox finner du TV- benker i flere størrelser, slik at du kan velge en som passer perfekt til din TV. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen. Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser. Hvis du skal BYGGEPROSJEKT, kan du begynne med å lese våre steg-for-steg-guider. Fylt med gode tips og triks.


Byggmax hjelper deg med jobben!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg