tirsdag 10. mars 2015

Hvordan kutte persienner

Ett skjema-flere tilbud fra lev. Stort utvalg på gardiner hos Ellos. Rask og enkel handel på Ellos. Finn Beste Pris På Alle Dine Varer.


Få enkle anvisninger på hvordan du skal kappe produktet riktig. Fra karm til karm er bredden 2cm.

Tenker derfor å kutte persienner i bredden. Jeg har bare håndsag og undres på hvordan det er å kutte disse. Teiper jeg disse godt sammen slik at de ikke vandrer? Noen som har erfaring med dette? Bredde på persienner en.


Reduser bredden på persienner ved å kutte ned Valance, hodet jernbane og slats med en baufil. Bruk målebånd for å ta nye målinger og trekke en linje med en penn, der du trenger å trimme dem. Fjern den lille metall-brikke eller avslutte stiver fra utgangen av hodet skinnen.


Hvis blinds er for store for vinduet, kan de se vanskelig, blir sittende fast på vinduskarmen eller bli skadet.

Du kan klippe persiennene ned til størrelse slik at de passer ordentlig i vinduskarmen. Det er trepersienner og kanten vil komme inn mot vindu. En aluminiumspersienne er laget av kvalitetsmateriale som tåler fukt, og har lang levetid.


Våre persienner fåes i mange lekre farger – også metalliske. Slike persienner gir utmerket isolasjon. Om vinteren strømmer det varm luft inn i rommet, slik at de konkave sidene av lamellene skal vende innover. Men om sommeren ledes den varme luften opp, slik at de konkave sidene av lamellene skal vende utover.


Disse persiennene kan heves og justeres ved hjelp av mekanismen i toppskinnen. Se på hvordan en persienne er laget så skjønner du hvorfor det ikke virker. Gå på KID interiør og kjøp settet de har til innvendige lamellgardiner i stedet. De kan henge på skrå og så kuttes de til den lengden du ønsker å ha den enkelte lamellen.


Men å lage skrå persienner av rette det er et krevende prosjekt. De har de riktige blind-skjæremaskiner for de bestemte merkene de bærer og erfaring for å klippe blindene trygt og nøyaktig. Vær så presis som mulig. Hvis du planlegger å ha persiennene tilpasset kuttet, vil personen kutte persienner ta målingen og trekke halvparten av en tomme for å komme frem til den endelige blind størrelse for vinduene.


Kan noen vennlige sjeler der ute fortelle meg hvordan jeg kapper trepersienner i bredden? Lystette gardiner du liksom! Persiennene er 1og vinduet er må jeg kappe fem cm.


Flere resultater fra forum.

Horisontale persienner gir effektiv personvern dekker over et vindu, så vel som en attraktiv base under sakser, paneler eller draperier. Du kan endre størrelse på vinduet blinds som strekker seg forbi bunnen vinduskarmen med en enkel forkortelse prosess. Sannheten er vel egentlig at vi ofte hopper over dem fordi det er tungvindt å vaske dem. Hvordan vaske persiennene dine.


For det er jo det, ikke sant? Det er spesielt tungvindt hvis du utsetter det gang på gang. Lamellene glir tilbake til sin utgangsposisjon uten å sette merker. Den enkleste måten å rengjøre persienner på er med en persiennebørste eller mikrofiberklut. Er det fett på persiennene kan du bruke en våtserviett.


En fuktig klut kan og brukes. Bruk rent vann, og om nødvendig litt såpe. Vi anbefaler at du ikke tar ned persiennene dine for å vaske de. Dette tok det lang tid før jeg knakk koden på gitt.


Jeg skjønte ikke om man måtte kutte samme listen to ganger, men fikk det til slutt til med ett kutt. Det som løste alt for meg var Frodes regel om opp i taket, ned i sagen. Fant ut at å skrive tak på den siden av listen som går opp i taket også gjorde det litt lettere å ha.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg