mandag 14. oktober 2019

Rullesparkel tak

Rullesparkel tak

Se videoen hvor vi viser hvor effektiv sparkling med rulle kan være. Ta bort stikk-kontakter, ledninger, lamper, ja alt som kan være i veien. Dekk til gulvet med papp for å unngå søl. Masker nøye vegger og lister.


Rullesparkel tak

Også egnet for ilegging av papirremse. Brukerveiledning: Underlaget skal være fast, tørt og rent. Egnet verktøy er rulle og forlengningsskaft. Bruk øyebeskyttelse under sliping. Vi tok en ringerunde.


Første skritt er å sørge for at veggen er plan, ren og klar for jobben. Rullesparkel er tynnere og dermed også mye enklere å jobbe med. Spar tid ved å rullesparkle vegger og tak.


Rullesparkel tak

Videoguide Sjekk om du kan. Få tips og triks til sparkling her. Hehe, har prøvd meg på jotun sin rullesparkel selv etter å ha sett videoen til Jotun. Kan vel innrømme at han på filmen var hakket bedre enn meg på sparkling.


Påføring er ikke så lett som man skulle tro, glatting var også noe jeg brukte en del tid på å få sånn noenlunde. Men sliping er ganske greit og relativt fort gjort. Det er kanskje raskere for en amatør å bruke denne teknikken, men det er ikke sikkert man søler noe mindre, smiler han lurt. Metoden gir deg et deilig jevnt lag sparkelmasse å jobbe me og hvis du har forberedt veggen grundig, kan du enkelt få en flott og glatt vegg.


Rullesparkel tak

Jevner underlaget, forenkler arbeidsprosessen og fører til mindre belastning. Se beste pris på Hard Head Veggsparkel l. Les tester og omtaler før du kjøper. Det finne flere ulike måter å få slette vegger, helsparkel, rullesparkel og veggfornyer. Sparkelmasser kommer i ulike varianter, her er det viktig å velge riktig sparkel til riktig underlag.


I noen tilfeller må den male tapeten av, men ikke alltid. Jotun Sparkel Medium er en lett sparkelmasse til skjøt-og flekksparkling av gipsplater og andre bygningsplater til innendørs bruk i tørre rom. Kan også benyttes til sparkling av puss og betong. Kan sparkels ut i tykkelse 0-mm uten. Så starter den virkelige jobben.


Jotuns Slett Vegg er en tynn duk som festes etter to omganger med rullesparkel som jevner ut underlaget. Underlagsduk-produkter har mange navn: Veggfornyer, Leco Dekk, FiberDec og Sparkel på rull er noen av dem. De kommer også i litt forskjellig utforming.


Grønt brukes for jevne underlag slik som tak , gulv, slett vegg, strie og tapet. Rosa farge signaliserer grove underlag, for eksempel mur, ru kledning og rullesparkel. Fargekodingen har med vevlengde å gjøre. Jo lengre vev, desto mer maling tar rullen opp og gir fra seg.


Til veldig sugende eller grove, ru flater kreves rull med lang luv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg