torsdag 31. oktober 2019

Puslespill 32000 brikker

Det er vi stolte av og veldig glade for. Notisbok, Studiekalender mm. Vri hjernen med morsomme eller irriterende pusleleker! Lærerikt puslespill der kun fantasien setter grenser for hva som kan lages. Her finner du pusespill med ulike motiver som kjente landemerker og flotte fotografier.


Stort puslespill for pusle-eksperter! Dette puslespillet har et vakkert motiv av London. Ravensburgers puslespill har vært elsket av barn og voksne i mer enn 1år. Sjekk utvalget hos Norli. Klikk og hent eller bestill hjem - gratis frakt over 30-.


Flott motiv av Colosseum. Jeg vil gjerne melde meg på nyhetsbrevet Dine personlige data vil hjelpe oss når vi skal sende deg nyhetsbrevet vårt. Du vil motta informasjon om produkter, tilbud.


Landskap, dyr, natur, arkitektur eller landemerker - puslespill -motiv som retter seg spesielt mot voksne. Bildet er et fargerikt motiv med forskjellige farger. Legg til i Ønskeliste. Lag et puslespill med personlige bilde på få minutter. Det finnes ikke makent i hele verden.


Puslespill er en perfekt gave til store og små! Perfekt trykk og presis stanseteknikk garanterer optimal kvalitet. Velkommen til boardgamer. Skandinavias ledende spesialbutikk for puslespill. Du kan tilpasse utvalget ditt med filteret til venstre.


Kjøp puslespill på nett fra norsk nettbutikk. Her kan du bli kongen av puslespill i byen om du får plass i stua til å samle puslespillet som måler hele 544x192cm. Blir gratis frakt på denne også. Fantastiske puslespill med vakre motiver fra Sverige, Finlan Norge og Danmark.


Enten du legger puslespill med de små eller du bare trenger å slappe av alene – du bestemmer selv. Med vårt store utvalg og gode tilbu er det uten tvil et spill som passer til dine behov. Og i dette universet av smilende tegneseriefigurer er Weenieworl Pop kultur planeten. Den ligner litt på vår nostalgiske og kjendis elskende jor men den er mindre og søtere. Kos deg med å finne dine favoritt weenicons karakterer med dette puslespillet.


Størrelse: 6x 9cm. Praktisk underlag til å legge puslespill på, så brikkene ikke glir. Matten kan enkelt rulles sammen. Dermed kan puslespillet. Lag enkelt ditt eget puslespill med bilde på cewe.


Alltid 1 fornøydgaranti. Når siste biten skal legges kommer den fantastiske følelsen og puslespillets motiv viser seg. Uansett hvor mange biter puslespillet inneholder er belønningen like stor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg