mandag 14. oktober 2019

Lage betongbord

Denne lampen er superenkelt å lage. Hovedingrediensene for å lage denne er en plastikkflaske, støpsel- og ledning og betong. Stilig, og veldig enkel å lage.


Bare klikk deg inn på linken og se hvordan. For en tøff iPad-holder. Det er nesten bare fantasien som setter grenser for hvilke hjemmelagde ting i betong du kan støpe selv.

Med ganske få midler kan du lage din egen hjemmelagde betong benkeplate. Betongbord Lag ditt eget terrassebord i betong. Finner du ikke bordet du leter etter? Planen var å lage forskalling av noen gamle laminatplater jeg har liggende. Du kan faktisk støpe et selv!


Kanskje det er et betongbord som skal til for å lære å spise som folk. Stryk epoxy-lim på den delen av lyse­stakene som skal limes til speilet, og press dem én og én mot de oppmerkede feltene på baksiden av speilet. Vi valgte å bruke stakene opp ned for å få større festeflate.

La limet herde før du snur bordet riktig vei. Siden treklossene har en sugende overflate kan du dekke dem med tape (jevnt). Spray dem rikelig med fett. Hell i halvparten av betongen og vibrér.


Her er det støpt MANGE betongballer – Om du vil lage deg en eller flere kan disse lages ved å fylle gamle glasskupler med betong og kakke glasset etterpå – Det blir da kun engangs former. En utepeis kan du mure i stedet for å støpe. Arkitekter og andre har her store muligheter til å forandre uttrykket ved å velge å olje steinen. Det er også mulig å lage egen kunstnerisk utsmykning og kunstverk ved å olje deler av flisen, sette av barnas hånd- eller fotavtrykk, eller skrive poesi, m. Alt du trenger er ei murbøtte, kosteskaft og matolje.


Armeringsjern og (i mitt tilfelle) maisbokser også, kan være lurt. Det er både dekorativt og morsomt å støpe egne figurer i betong. Her viser vi deg hvordan du kommer i gang med støpingen. Jeg ble veldig inspirert av bordet du har malt, og kunne gjerne tenke meg å lage det selv:)Har sett et lignende bord på finn. Det går også an å bruke grener eller andre former fra naturen for å lage struktur.


Hvilken gulvlakk brukte du? På Vivian sin blogg Vivishagerom og litt til finner du også tips til hvordan man kan lage enkle og fine tråkkheller i betong. Eg har lyst å lage betongbenkeplate, og ser her at de faktisk har same kjøkken som me skal kjøpe, inkudert same vask:) Eg lurar på ca kor mykje det kosta deko å lage dei benkeplatene?


Betongbenker og betongbord i stilfulle og unike designer.

Som bruker kan du handle kampanjeprodukter til spesialpriser, lage innkjøpslister til enhver anledning og få oversikt over kjøpene dine med digitale kvitteringer. Ja, kan gangetabellen. De aller fleste bør jo kunne den.


Kast deg på utfordringen, og la sønnen din slå deg til du har lært den #128521; Selv om du ikke. Stort utvalg av betongmøbler på lager med FRI FRAKT Normal leveringstid ca 2-dager. Produktene leveres helt frem på dør på dag eller kveldstid med PostNord.


Bilder og videoklipp fra. Mange former kan du, med litt fantasi, lage selv. Vil du for eksempel støpe en krukke gjelder det å skape et mellomrom mellom to objekter, da det er dette hulrommet som former det endelige resultatet. Lista betongbord er produsert av ett høyt ansett Tysk firma som har drevet med produksjon av både betongbord og betongmøbler i mange år og har derfor høstet mye viktige erfaringer på hva som må til for å lage slike bord både solide, gode å bruke og fine å se på og som tåler vårt klima ved riktig bruk.


Og det er noe med å stå med ryggen til vinduet når man skal lage mat og vaske opp, det blir ikke særlig hyggelig. Det ønsker vi å se om vi kan gjøre noe med. Og har lurt på hvilke muligheter du har for å lage et bedre kjøkken? Jeg bruker tørrbetong i 25kg sekk til småstøpingen. Skal man åpne opp til stuen?


Man kan kjøpe de i små utgaver også – men det er så og si samme prisen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg