fredag 4. oktober 2019

Pippi klesmerke

Sjekk ut Pippi Klesmerke. På Jollyroom finner du barneklær og tilbehør fra Pippi. Landbrukets Pippi : Kristin Lemme med Kristin. Pippi Langstrømpe er rollefiguren som inspirerte Anh-Marthe Storheil.


I denne episoden intervjuer programleder Siv Heimdal bonde Kristin Lemme om hvordan man starter et klesmerke for. ME TOO er design med farver, prints og detaljer fra str. Viking Kadett gummistøvler. Kanskje ikke så rart da at kolleksjonen har fått. Tova votter til hele familien!


Her strikkes det og toves votter av fritidsgarn. Legger også ut tova mønstervotter. Ed Hardy sko er fottøyet som tar med seg asiatisk finesse og amerikansk råhet, og leverer de mest dristige utformingene som er på markedet.


Hva skjer hvis en tatovørmester lager sitt eget klesmerke ? Don Ed Hardy – Inspirert i blekket. Vi fører et stort utvalg av barneklær på nett. Rask levering og lav frakt. Vi har hatt en jevn vekst de siste årene, og vi er nå stolt av å sende våre sportsklær til hele Europa og verden for øvrig via vårt nettverk av distributører og datterselskaper. Vi har alle tenkelige varianter av barnepysjamaser.


Todelte pysjamser, onpieces, topper, you name it, her er noe for enhver smak! Gode priser har vi også! Peak Performance erstattet flere prangende merker i skiløypene. Brands4Kids har stor erfaring med produksjon og salg av barnetøy, og derfor er Me Too i gode hender. Velkommen til Nordens største barne- og babybutikk på nettet.


Jeg har i åtte år jobbet med et dansk klesmerke , Part Two, som lager print med utgangspunkt i mine malerier. Det har vært et utrolig morsomt og spennende samarbei og plaggene selges i åtte land. Emily the Strange er en historie om en jente som ikke tåler dagslys eller selskap, men trives med katter, monstre og alt som er makabert. Bøkene om Emily startet for tretten år tilbake, og passer for jenter og andre som føler seg litt spesielle. Jacson Ambassador Emilie Hugosson-Feldt.


NO: Torsdag kveld var det klart for Petter og Gunhild Stordalens årlige 16. Hudpleieklinikk plassert midt i Hønefoss sentrum, på Comfort Hotel Ringerike. I dag er Avril en stor artist som selger ut arenaer over hele jorden. Abbey Dawn har vært med i Internettspillet Star Doll. Så vi bygde ut flere ideer, og så satte læreren vår det sammen til denne forstillinga, sier danser Hansine Sæverud.


Dette var klassens første og siste forestilling for dette skoleåret. Vi skal feire med pizza, sier lærer Sunniva Lorentzen Kildal. Han ble den første profesjonelle skateboarderen som eide og designet sitt eget sko og klesmerke. I begynnelsen ble foretaket kalt Tiger of Uddevalla og var et klesmerke.


Det ble kun produsert klær for herrer på den tiden og målgruppen var da først og fremst eldre menn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg