fredag 18. oktober 2019

Speilskap 120

Speilskap 120

Kjøp speilskap 1hos Trademax. Lave priser og et stort utvalg! Se vårt enorme utvalg nå! Både med og uten belysning, leveres i mange ulike fasonger og former.


Speilskap 120

Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Nydelig og moderne speilskap ! LED- belysning: - Innebygget i front. Under som lyser ned på servanten.


Stikkontakt innvendig i speilskap. Sensorbryter på høyre side som slår av og på lys i dører og under med en enkel håndbevegelse. Speil på begge sider av dører. Velg mellom Premium White, Still Grey, Nordic Oak, Black Oak og valgfri NCS-farge. Her har du et speilskap som virkelig leverer.


Speilskap 120

Hos oss er de fleste speil beregnet til en møbelserie, men det er ikke noe i veien for å benytte dette som enkeltprodukter der det måtte passe. I de fleste modeller kan speilskap leveres med stikkontakt. Lind select speilskap 1hvit mod. Linda lux speilskap 1cm. JavaScript seems to be disabled in your browser.


Lystopp over og lyslist i underkant. IPGlasshyller og stikkontakt. Det er utrolig hva et speil på badet kan gjøre for romfølelsen. Et speilskap kan brukes til oppbevaring, og større speil gjør at baderommet ditt virker større og lysere.


Flere av våre speilskap kommer med integrert LED-belysning, som bruker cirka mindre energi og varer ganger lenger enn glødepærer. Det er praktisk med et speilskap , og selvfølgelig plassbesparende. Du får to ting i ett. I speilskapet kan du oppbevare ting du ofte vil ha for hånden mens du ser deg i speilet.


Det vanlige er toalettsaker, parfyme og liknende. Vi har både runde-, kvadratisk- og rektangulære lysspeil, speil og speilskap. Har du begrenset med plass, kan et speilskap med eller uten lys være løsningen.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Overskap fra DK kombinerer det estetiske med det praktiske. Velg om du vil ha oppbevaring til venstre, til høyre eller både og. Matt belysning LED 49W.


Fabrikksmontert belysning. Kjempeflott bestselgere i form av speilskap med alle mulige funksjoner. Godt egnet ved behov for ekstra belysning på badet. Vi har stort utvalg av speil til badet, har du et lite baderom kan det være lurt å investere i et speilskap med oppbevaring bak speilet.


Sjekk utvalget, både med og uten belysning! Iza speilskap med dobbeltsidig speil gir deg verdifull oppbevaring over servanten. Skapet leveres hvit høyglans, og har innebygget stikkontakt og lysbryter på undersiden av skapet (2x på 1-skapet). Våre flotte speilskap med sidelys, over og underlys i LED.


Våre speilskap har sider i samme farge som topp og bunn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg