onsdag 2. oktober 2019

Sofabord fagmøbler

Sofabord fagmøbler

Kjøp sofabord hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Stort utvalg og lave priser. Se utvalget vårt her. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.


Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Se vårt store utvalg i sofabord og finn det perfekte sofabordet til akkurat din stue!


Vi har en rekke ulike sofabord i forskjellige materialer, former, farger, stiler og størrelser. Et sofabord som passer til din sofa eller sofagruppe er en selvfølge i stuen. Et praktisk konsollbord gjør at du kan utnytte plassen der det finnes litt ledig veggplass uten å ta for mye av rommet. Noen fine Sidebord kan løfte totaltinntrykket og skape en intim atmosfære.


Sofabord fagmøbler

Møbler til stue: Her finner du et bredt tilbud av møbler til stuen. Hos A-møbler har vi et stort utvalg sofabord i ulike fasonger og størrelser. Helt grunnleggende må man kunne kombinere hverdagens behov med det estetiske uttrykket man ønsker å ha i hjemmet. Finn ditt nye sofabord hos oss. Derfor er det viktig at du vurderer høyde, størrelse, materiale og fargevalg når du kjøper et nytt rundt sofabord hos Sofacompany.


Sofabord i tre – en tidløs klassiker. Vi har også glassbor trebord og marmorbord i god kvalitet, så du finner garantert et bord som passer inn hjemme hos deg. Velg mellom stilriktige salongbor avlastningsbord og sofabord. Denne høsten har Fagmøbler vært med på tidenes største overraskelsesfest!


I samarbeid med TV-Norge og programleder Rune Haraldsen har vi gledet uvitende boligeiere med nyoppussede rom. Og møblene kom selvsagt fra Fagmøbler ! Hos oss skal du finne en sofa som passer akkurat hjemme hos deg! Vi har salongbord i ulike modeller, og i forskjellige materialer og farger.


Er du på utkikk etter et sikkert valg, og du ønsker et sofabord som du vil være glad i også om mange år, er et sofabord i tre et trygt valg. Hos oss finner du alltid et stort utvalg av stuebord i flott design som er designet for å passe med våre egne sittemøbler. Med sine forskjellige overflater og farger skal du lett kunne finne en som passer din stue. En sofa uten sofabord er som en sommer uten sol.


Sofabord fagmøbler

Stuebordet er et komplement til sofaen og kan brukes til mye. I tillegg til at du kan sette tekoppen og legge føttene på det, finner du sofabord med oppbevaring – perfekt for å gjemme unna fjernkontroller, aviser og mye annet. Du kan velge et enkelt stuebord med plass til fjernkontroller og kaffekopper eller et med hyller og skuffer til oppbevaring av ting som ukeblader og bøker. Bohus har sofabord i alle mulige ulike størrelser, fasonger og farger slik at du enkelt skal kunne finne et sofabord som passer perfekt i din stue.


Under finner du alt fra små avlastningsbord og sidebor til litt større sofabord som passer perfekt dersom du har en romslig stue med mye plass og en stor sofagruppe. Når øyelokkene blir tunge og du trenger en liten blun kan du slenge avisen på sofabordet, slik at den er lett tilgjengelig når du våkner igjen. Mange sofabord fungerer også som hjørnebord. A-Møbler, unike møbler og interiør til deg og ditt hjem.


Vi har over 1års erfaring og er den største, enkelstående møbelforretningen i Norge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg