mandag 21. oktober 2019

Kjøkkenkonsulent lønn

Interiørkonsulenter planlegger gode og funksjonelle løsninger for innredning av rom, alt fra private hjem til bedriftslokaler. Vurderer å søke jobber der, da jeg har god og relevant erfaring. Men, sitter idag med en høy fastlønn og mistenker at disse stillingene er basert på veldig lav fastlønn og så provisjon. Er man en god selger så regner jeg med at man har muligheter for en veldig god lønn. Mamma jobber som jobber som kjøkkenkonsulent (selger kjøkkeninnredninger) og hun har 10.


I fjor tjente hun ca 450. Som kjøkkenkonsulent er du ansvarlig for salg av kjøkken, bad og garderobe til privatkunder. Skape tillit, finne ut av kundens behov og close salget.


Dette er noe av det som gir suksess i denne rollen. Månedslønn er hovedbegrepet i lønnsstatistikken og omfatter avtalt lønn , uregelmessige tillegg og bonus. Overtidsgodtgjørelser er ikke medregnet i månedslønna. Lønn for ansatte i varehandel, 1. Sjekk hvor mye du får i feriepenger Feriepengene blir beregnet ut ifra hvor mye du tjente i fjor. Kvinner tjener i snitt prosent mindre enn menn Når norske menn har tjent 1kroner, har kvinner i snitt fått kroner og øre.


En salgsmedarbeider jobber med salg, produktveiledning, kundebehandling og yter service til privatkunder eller bedrifter. I tillegg til dette har han en bonusordning. Ikke værst lønn for en butikkselger, men laaaaaangt fra 1. Hva kjennetegner dem? Her prøver jeg å besvare spørsmålene. Prøvetid Formålet med å avtale.


Det er nok litt forskjellig hva man forhandler seg fram til av lønn. Er du heldig kan du få litt mer, spørs hvor i landet da. Oslo har vel litt høyere lønninger enn resten av landet. Om man får tilbud om jobben uten å ha avtalt lønn først vil de sikkert ha deg!


Någen som arbeide som kjøkkenkonsulent og tørr oppgi ka årslønn dokk har? Eventuelt tariff og om dokk e fagorganisert? Har fått tilbud om stillng med 330. JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript.


Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting. Søk etter Fagleder lønn -jobber i Bergen. Godkjente arbeidstakere. Her får du en rask, enkel og kostnadsfri metode på å finne en jobb blant 16. Et godt kjøkken må gi rom for arbeid og småbarnsaktiviteter, omsorg og livskvalitet.


Et kjøkken med skreddersydde løsninger har blitt en. Elkjøp er tilgjengelig på Indeed. Salgsleder, Kjøkkenkonsulent , Lærlinger Midt Og Nord Norge og mer! Taushetsplikt Taushetsplikt er en.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg