fredag 4. oktober 2019

Kattedo som ikke lukter

Kjøp din kattedo her! Se på våre nyeste gadgets. Vi har de kuleste gavene du kan gi. Spar fra , , helt opptil Finn Beste Pris På Alle Dine Nå! Lukt i kattedo - kjerringråd.

Katter må også gå på do. Innsenderen skriver følgende: Hvordan få bort lukten i kattedoen. Jeg bruker underlivssåpen ASAN i kattedoen av plast. Ta ut all san ha oppi ganske mye såpe, litt vann, la dette stå og trekke i ca. Er veldig fornøyd med denne kattesanden etter å ha prøvd mange ulike, så verdt et forsøk.


Som mange her sier, kattedo oppå varmekablene er kanskje ikke så lurt. Det har ikke gjester gjort heller. Det som har noe å si på lukta er hvilken sand du bruker.

Vi bruker EverClean, og er fornøyde med den. Men om vi ikke gjør ren kattedoen minimum annenhver dag og kaster klumper blir. Da vi var og handlet mat til den på dyrebutikken så jeg at kattesanden der kostet dobbelt så mye som i butikken. Tenkte at det kan vi like godt kjøpe i butikken.


Men det lukter kattebæsj i hele huset og må tømme og fylle på ny sand veldig ofte. I de fleste tilfeller kan du velge om du vil ha varene dine levert på døren eller hente dem hos din nærmeste Bring-kontor. I noen tilfeller kan du ikke få din ordre levert på døren, da henter du den på din nærmeste Bring-kontor. Handler du over 5kr betaler vi frakten, og du trenger ikke å være hjemme for å motta leveransen. Mener selv at kattedo er noe helt sinnsykt ekkelt og JÆVLIG pga lukten.


Men, vi hadde vell det vi også når vi bodde i høyblokk. Nå som vi eier ett hus på landet kastet vi bare kassen og tvang katten ut for å være ute. Den er alltid ute om natten, og inne om dagen. Akuratt nå ligger den stille og sover i fanget mitt.


Jeg håper egentøig at katten til ts sier klart fra, og begynner å skite i senga hans når katten ikke liker renholdet av doen sin. Muligens hadde han ikke kjent lukten engang. Jeg har hatt katter som skiter andre steder enn i doen når de ikke liker kattesanden (stort sett ved dotrening og små katter kan ikke ha klumpesand for de spiser den).

Finnes også som Wash and Get Off (1kroner), som skal bidra til å fjerne lukt , samt dekke til med sitronlukt som dyrene ikke er så glade i. Beautiful Garden er et granulat som blant annet skal virke mot katter. Giftfritt, og skal virke i inntil fire uker. Koster 6hos Petworld. Fjerning av lukt : klor nøytraliserer i min erfaring kattepisslukt ganske bra, eventuelt klorholdige vaskeprodukter, har også hørt om å bruke eddik i stedet for tøymykner, og bakepulver i stedet for vaskepulver på det som kan maskinvaskes, har ikke prøvd det selv, men har hørt at dette skal fungere supert på fjerning av kattetiss lukt.


Vi så på katteeieres oppmerksomhet rundt deres dyrs helse som en mulighet til å lede an i kattedo -design ved bruk av AI, sier Byron Fan som er grunnleggeren i Petato. Våre kjæledyr kan ikke fortelle oss når de ikke føler seg bra, og katter skjuler ofte sin smerte. Av denne grunn bør du ikke investere mye penger på en kattedo , da det vil bli svært dyrt å skulle skifte den ut. Bruk en deodorant for å fjerne lukt fra kattedoen.


I tillegg til en parfymert sanden så finnes det deodoranter på markedet som dekker over den vonde lukten fra sanden. Jeg kjøper en litt dyr en i svergie, ser ut som små glass steiner hvor noen er blå også. Ikke -klumpende kattesand absorberer store mengder væske og lukt på en ensartet måte. Det er ikke lenger nødvendig å fjerne klumper daglig.


Om du velger silikat-, hygiene- eller annen type san i denne produktgruppen finner du favorittsanden til din katt! Den brukte pelletsen kan du komppostere og dette er dermed et svært miljøvennlig alternativ. Og så lukter det ikke i det hele tatt, og gjør man rent toalettet regelmessig så varer posens innhold i over mnd. Kommentar: Bittelitt lukt før rengjøring av og til, men siden den klumper så godt blir all avføring med ut – og sanden er ren og luktfri etterpå.


Sandkornene er såpass store at de ikke så lett blir med kattene ut på gulvet – noe som er en stor fordel. Både kattene og matmor likte sanden veldig godt. Etter dager var sanden like ren.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg