mandag 21. oktober 2019

Montere takpanel inne

I taket vil langsgåedne panel øke lengdeinntrykket av rommet, mens tverstående gir motsatt effekt. Liggende panel på veggene virker dempende på takhøyden samtidig som rommet virker bredere og lengre. Stående panel gir motsatt effekt. Film som viser hvordan du legger panel i taket med slisse til skult elektrisk anlegg. Vær nøye med skjøtene og bordlengden og sjekk fugene.


Første rad festes også inne ved veggen.

Du gjør jobben selv på noen timer, og ingen spesialverktøy er nødvendige. Panelbordene er enkle å montere. Hvordan montere MDF- takpanel. Juster bredden på første panelbord iht. MDF-takbord fra Opus med not og fjær.


Pakken inneholder plater. Platene er behandlet med strøk maling og strøk lakk. Enkel montering med not-fjær-fas.


Platene skal spikres skjult på lekter, slik får man et ferdig tak uten etterbehandling.

Noen enkle steg for å gjøre monteringsjobben enkel og resultatet bra: Start alltid montering i et hjørne, bruk en bit av panelen som slagkloss ved sammenføyning. Slik gjør du det - montere panel inne. Pass også på å ha litt klaring til tak og takpanel. Ved behov for å skjøte lengder så må disse limes. Takplatene skrus opp i takets lekter med gipsskrue ved at man skrur skrått opp i noten og på denne måten skjule skruehodet på neste plate når den tilpasses sporet.


Start med å montere platene langs en veggside. Når du kommer til enden kapper du av den overflødige delen av platen, og begynner neste rad med å skru opp den delen. Smartpanel Tak egner seg både til nybygg og renovering.


Med tak- og veggpanel vil du få et klassisk og naturlig preg på rommet du velger å montere det på. Trenger du hjelp til å velge riktig panel til ditt behov? Vi hjelper deg gjerne!


Kontakt din lokale MegaFlis-butikk, eller ta kontakt med vår kundeservice. Ekstra tykke og brede paneler kan skrues fast til veggen. For å unngå at panelet sprekker, lønner det seg å bore hull først. Man kan også montere panelet direkte på fast underlag, som finer og sponplater forutsatt at disse er rette og har tykkelse nok for å kunne feste panelet i. Utforsk de ulike panelene. Velg mellom malt, beiset, oljet eller ubehandlet panel.


Du kan også skape en helt spesiell egenart gjennom seriene Herregår Sjøbod og. MDF-plate for bruk i tørre rom.

Kan også brukes på vegg. Da kan det være en god idé å legge nytt panel på taket! Våre takpanel er lette å montere selv og passer til alle tak. Ikke bruk unødvendig tid eller penger på å gjøre noe som kan ordnes så enkelt inne på våre nettsider! Når du velger å kle veggen med ekte trepanel, er beising et godt alternativ for deg som ønsker å bevare treets særpreg også etter overflatebehandlingen.


Har en stabel med Focus MDF takpanel som skal skytes opp i et skråtak i morgen. Dette nettstedet benytter cookies. Jeg forstår, ikke vis denne meldingen igjen.


Takpanel i skråtak - hvor begynne?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg