tirsdag 8. oktober 2019

Moderne veggklokke

Veggklokker i flott moderne design. Flere materialer som stål, glass og tre. Knagger, knaggrekker, skohyller m. Vi har veggklokker til innendørs og utendørs bruk. Kjøp online med fri frakt!


Se utvalget og kjøp på nett!

Bredt utvalg av produkter til kontor, lager og industri, samt skole og barnehage. Et hjem er ikke helt komplett uten en veggklokke ! Her finner du et stort utvalg av veggklokker, både med romerske tall og moderne , i mange ulike design. Hvilken passer best inn i ditt hjem? Et gammelt klassisk design, eller et mer vågalt og moderne ? Moderne veggklokke hvit.


Flott veggklokke i frostet glass og stål (flere farger tilgjengelige) NOK 7900. Herreklokker, dameur, barneklokker, dykkerur, pulsklokker og mye mere!

Veggur er et dekorativt innslag i ­interiøret. En klassisk rund klokke, et lekent gjøkur eller en tekanne med visere? Vi har både klokker og annet spennende interiør til ditt hjem. Vi har et stort utvalg av moderne og tradisjonelle, store og små veggklokker og bordklokker.


Hva med en veggklokke til kjøkkenet som passer inn med resten av interiøret? Eller en kul klokke til ungdomsrommet eller kjellerstuen? Vi har klokker uten sekundviser slik at den ikke tikker. Dette vegguret fra Marquant er meget stilrent med sin hvite urskive av metall. Urskiven mangler tall og har et meget moderne uttrykk.


Klokken er analog og har time-, minutt- og sekundviser. Drives med ett AA-batteri (selges separat). Day er en minimalistisk og elegant veggklokke , designet av Simon Legald. Klokken har en diskré tredimensjonal effekt, noe som gjør den interessant å observere fra ulike vinkler. Day har et vakkert og tidløst design, og passer inn i de fleste interiør.


Tøff og moderne klokke i glass og metall fra Riviera Maison. Det er en klassisk veggklokke som er laget av birk kryssfiner og kan henges på veggen. Den har en enkel men likevel moderne design.

Så kan det så klart varieres mellom ulike modeller – kjøper du et lite veggur i klassisk stil eller et med tøft og tydelig design så gir det ulik effekt i rommet. Produktet ble lagt til. Hos Clas Ohlson finner du et utvalg klokker i ulike modeller og stiler. Alt fra de litt mindre til store og moderne.


I dag er stillegående urverk nesten alltid standard.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg