tirsdag 15. oktober 2019

Knotter håndtak kjøkken

Lekker design, nyskapende detaljer og gjennomtestet kvalitet. Gode køkkenløsninger som passer til alle rom og budsjetter. Hundrevis av landlige knotter og håndtak på lager. Rask levering og fri retur! Tilpass hjemmet ditt med stilfulle knotter og håndtak.


Rustikk, antikk eller elegant – vi har løsningen du ønsker deg!

For en helhetlig stil anbefaler vi å velge kjøkkenhåndtak som passer til andre knotter og håndtak i hjemmet. Vi har et bredt utvalg - noe for enhver smak! Se vårt store utvalg av knotter og håndtak fra Epoq, og finn den stilen som passer best på ditt kjøkken.


De gjør det enkelt å åpne skapene og skuffene dine, og kan gjøre stilen i rommet mer enhetlig. Knotter og håndtak er små, men viktige detaljer i et hjem. De fleste variantene våre fås dessuten både som knott og håndtak. Store endringer med små hjelpemidler - skift knotter og håndtak.


Fornye på kjøkken og bad kun ved å endre de små detaljene.

Finn nye knotter eller håndtak , og framhev stilen du allerede har, eller skift til en ny. Alt for å få en god balanse og bredde i vårt sortiment. Bare å bytte knotter hjemme gjør en stor forskjell.


Det er ikke alltid nødvendig å investere i et helt nytt kjøkken for å få en ny følelse i hjemmet, det er ofte nok å bare skifte knotter og håndtak ! Målet vårt er å tilby våre kunder knotter , håndtak , kroker, dørhåndtak og baderomsutstyr som både oppfyller en funksjon og er stilige i hjemmet! Vi tilbyr raske leveranser og kvalitetssikrede produkter til ba møbler og kjøkken. BLI MEDLEM I KUNDEKLUBBEN. Vi kan tilby knotter og håndtak i flere former, design, farger og overflatefinish.


Håndtak og knotter skaper helheten. Velg mellom knotter i glass, lær, porselen, metall, kunststoff eller tre. Herjedalskjøkken tilbyr et bredt sortiment av håndtak og knotter. Når du kjøper et kjøkken hos oss har du mange tilbehørsmuligheter. For mange er det knotter og håndtak som setter prikken over ién på kjøkkenet.


Besøk gjerne en av våre forhandlere for å se nærmere på vårt utvalg. I tillegg til å gjøre det mye lettere å åpne skap og skuffer, er de med på å skape en enhetlig stil i rommet. Hos oss finner du dem i mange farger, former og størrelser. Gjør kjøkkenet komplett med kjøkkenhåndtak.


Kjøkkenhåndtak er en liten, men viktig detalj på kjøkkenet ditt.

Det er fordi valg av håndtak til kjøkkendører og skuffer har stor betydning for kjøkkenets helhetsinntrykk. Gratis retur og alltid gratis frakt. Kombiner ulike kategorier som knotter og kroker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg