onsdag 30. oktober 2019

Karaffel vann

Se hele utvalget her! En vannkaraffel er gjerne smalere enn for eksempel vinkarafler. Dette for å kunne oppbevare den i hyllen på kjøleskapdøren og dermed ha iskaldt vann på morgenen. Sagaform Vannkaraffel med Tre Kork i Eik.


Denne vannkaraffelen kan alternativt også benyttes som karaffel til hvitvin.

Fyll en vannmugge med vann eller andre leskende drikker. Vi har også lekre glassflasker med lokk som både passer perfekt til å ta med seg drikke på piknik eller til å sette et stearinlys i hjemme. Et deilig tips både om sommeren, men også resten av året, er å ha en mugge med vann stående i kjøleskapet hele.


Varen har blitt lagt til i din ønskelisten. Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Christiania Glasmagasin har alt du trenger til kjøkkenet. Om du leter etter vannkaraffel eller andre produkter så har vi et stort utvalg.


Vann er vår fremste tørstedrikk.

Kjøp på nett og få rask. Ha alltid en karaffel klar i kjøleskapet. En kjøleskapskaraffel fra Eva Solo leveres med trekk, vippelokk og dryppfri tut. Den kan også brukes til servering av varme drikker.


Fin glass karaffel med inn preget logo NSB. Uten slitasje eller skader. Fyll karaffelen med litt varmt vann og tilsett to teskjeer bakepulver.


Blandingen gjør at fargestoffer og annet grums løses opp. Sunt og fullstendig naturlig, et godt alternativ til smaksatt vann. Vi kom over et kjerringråd for å rengjøre termoser, som også er vanskelige å rengjøre. Samme metode vil også fungere fint på en karaffel som for eksempel har vært brukt til rødvin.


Ordet kommer fra persisk qarâbah. Etterhvert er den produsert i flere varianter. ROSENDAHL VANNKARAFFEL GRAND CRU 9L Vannkaraffel i Rosendahls Grand Cru serie. Karafler er gjerne dekorert. Den rommer liter og har et elegant design i glass med et bånd rustfritt stål.


Til å servere vann benyttes en vannkaraffel.

Elegante vannkarafler, for eksempel Rosendahl Grand Cru, er smale for å kunne oppbevare i hyllen på døren i kjøleskapet. Eva Solo har også designet en kjøleskapskaraffel for vann og er tilgjengelig i et stort utvalg ulika farger. I dette vinduet skal du finne tabell m. En enkel, dråpeformet vannkaraffel til hverdagsbordet. Som vann ,vin,saft,iste o. Design Maud Gjeruldsen Bugge.


Det er mye enklere å huske på at du skal drikke, hvis du har en karaffel fylt med iskaldt vann og sitron stående på bordet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg