torsdag 3. oktober 2019

Projektorfeste tak

Sjekk ut projektorfeste tak. Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst.


Universalfeste for projektor eller lignende med maks. Med fire fullt justerbare armer som kan tilpasses de fleste projektorer. Avstand til tak mm. Kjøp oppheng til projektorer for hjemmekino og møterom i alle prisklasser. Velg rett projektorfeste for optimal montering av prosjektor til alle takhøyder.


Med rett takoppheng til din projektor får du ekte kinofølelse hjemme i stua, eller på møterommet. Velg rett feste til ditt bruk for optimal montering av prosjektor til alle takhøyder. Projektorfeste som kan monteres i tak med eller uten teleskoparm. Kan roteres og vippes. Teleskoparmen kan justeres mellom til 6cm.


Passer projektorer med opptil 3mm mellom festehullene. Dette festet passer bra for montering av projektor sånn at du får et riktig innstilt og stabilt bilde. Inkluderer alt det nødvendige materiale og en bruksanvisning for rask og enkel installasjon. Justerbare armer i lengde- og sideledd som passer de fleste projektorer på markedet. Diskret design i hvitt stål.


Maks belastning i tak kg, vegg kg. Leveres med skruer og plugger. P050W er et projektorfeste i hvitlakkert stål som passer godt i lyse rom med en hvit projektor. Tåler en maksvekt på 15kg. Det er et universelt feste som passer de fleste projektorer.


Projektorfeste tak

Det har en maksdiameter på 375cm med sine fire monteringsarmer. Hama projektorfeste (hvit) - Hama projektorfeste for taket kommer med Easy-Fix-system for enkel og fullt justerbar oppheng. Max products in category.


P100B er et projektorfeste i sortlakkert stål som passer godt i mørke rom, som f. Noen som vet om et projektorfeste som ikke bygger veldig mye ned fra taket? Jeg har en kjellerstue der takhøyden ikke er all verden,. Finn tilbud på 3produkter fra Chief, SMS, Vogels og mye mer. Biltema-festet hørtes aktuelt ut, så fremt det passer projektoren, ellers er det selvsagt en ide å høre med dem som selger fester.


Projektorfeste tak

Men når jeg tak i en i taket, iallfall med to voksne skruer, og kanskje en avstiver i gipstaket, kan jeg ikke skjønne annet enn at kan holde en projektoer på noen enkle kilo? Se kampen eller filmen på storskjerm hjemme hos deg selv. Ikke stå i kø for å finne bord på et utested.


Les mer om projektorer til filmvisning eller.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg