fredag 25. oktober 2019

Storeys tapeter

Kjøp vår moderne samling av lerretskunst og fototapeter. Skap dit eget Lerretsbilde online. Stort utvalg av hjemmeinnredning. Handle raskt og enkelt på Ellos. På mønstret tapet er det en fast avstand før mønsteret gjentar seg, og denne avstanden kalles rapport, du må ta hensyn til denne når du skal tapetsere.


Beregn også litt skjæringsmonn - gulv og tak er sjelden helt rette, så et par centimeter bør du minst ha.

Følg oss for siste nytt om våre. Storeys , Gjerdrum, Norway. Norsk nettbutikk med kanskje det beste utvalg av kvalitets tapet.


Hos oss finner du moderne- og retrotapet i striper, blomstermønster og mye mer. Spesialforretning for tapet og tekstil. Kjente merkevarer og rimelig egenimport. Norges største nettbutikk. Gi rommet nytt liv med nye, fine tapeter.


I sortimentet vårt finner du noe for enhver stil.

Vi samarbeider med etablerte designere, og alle tapetene våre produseres i Europa. De fleste tapetene i våre butikker er non-woven- tapeter som er enkle å sette opp. Dessuten har vi tapetlim og de verktøyene du trenger for å lykkes med tapetseringen!


Colony tapet Coloured by Studio Engblad Colourful Living Colourful Nature Colourline Communication Contemporary Restyled Country Garden Crayon Creativity Curio Daily Details Dawn Decorama EasyUp Delicate Chic Destinations Earth Eden Everyday Moments Exotica Exotique Expressions Falsterbo II Fashion Favourite Twist Florentine II Flowers. Tradition fra Sandberg tapet er kulturhistorisk fortelling om svensk tapetkunst. Geometriske og grafiske mønstre raser oppover listene. Fra det spenstige, tidløse, til det nøytrale - i ulike design, farger og uttrykk. Med geometri kan du skape moderne rom med tøffe detaljer.


Vi har et stort utvalg av tapeter til bra priser. Tapet er noe som gir rommet et helt eget og spesielt inntrykk. Det var et billig tapet , som kunne fåes i mange fargevarianter.


Originalfargen er rød. Kvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter. I den siste kolleksjonen fra Eijjfinger, Stripes, er okergult brukt som innslag i mange ulike stripestiler.


En tapetsletter hjelper deg med å få tapetet godt inn i hjørner og fjerne eventuelle luftlommer. Med skjøterull går du over skjøtene slik at de sitter ordentlig. Ikke trykk så hardt at lim tyter ut.


Skulle det komme lim på tapetet fjernes dette straks med en våt svamp.

Sørg for at svampen er helt ren - og bytt vann i bøtta ofte!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg