torsdag 17. oktober 2019

Kjente arkitekter

Liste over norske arkitekter er en oversikt av et utvalg fremstående arkitekter innen norsk arkitektur, det vil si arkitekter født i Norge, Danmark-Norge, eller andre arkitekter med betydelig del av sitt virke i Norge. Noen av hans mest kjente bygg er Wainwright-bygningen i St. Louis og Guaranty-bygningen i Buffalo.


Sveitsisk-franske Charles Édouard Jeanneret, som senere tok navnet Le Corbusier, står den dag i dag som en av verdens mest kjente og innflytelsesrike arkitekter. Sider i kategorien Norske arkitekter Under vises 2av totalt 2sider som befinner seg i denne kategorien. I denne artikkelen ønsker vi å trekke frem noen kjente norske arkitekter som fortjener litt annerkjennelse.

Dette er personer som har skapt noe som er av betydning i vårt langstrakte land. Den første arkitekten vi vil trekke frem er Arnstein Arneberg. Hans stilretning var nordisk nybarokk, funksjonalisme og nordisk renessanse. You have some jquery. Slider Revolution files js inclusion.


To fix this, you can: 1. Som arkitekter har vi mange ulike interesser, belysning i bygg arbeider vi aktivt med og Michael har sittet i Lyskutlurs styre i en toårsperiode. På generalforsamlingen i mars ble han enstemming valgt til styreleder.

Lyskultur er Norges ledende kompetansenettverk innen lys og belysning. Legg inn anbud gratis hos oss! Vi bruker informasjonskapsler for å gjøre innholdet mer personlig, skreddersy og måle annonser samt tilby en tryggere opplevelse. Når du klikker eller navigerer. Element er et kreativt studio som utfordrer grensene mellom arkitektur, design og kunst.


Element Arkitekter is a creative Oslo based studio challenging the. Bolig Lundberg-Larsen. Arkitekt LMR arkitekter Fotograf Bilde tekst SiO planlegger nye familieboliger for studenter på Kringsjå Studentby. Larkitekter skal være en ambisiøs og tydelig rådgiver med høye mål om arkitektonisk kvalitet og fremtidsrettede og helhetlige miljøløsninger. Med vår kompetanse, engasjement og gjennomføringsevne skal vi være pådrivere for å utvikle og utforme våre prosjekter som del av et bærekraftig system.


Flere kjente arkitekter ble tidlig innlemmet i brorskapet, blant andre arkitektene Carl Berner og Arnstein Arneberg og professor Hans Shetelig. Felles for alle medlemmene var at de hadde en kopi av den grønne benken som de fem stifterne satt på da brorskapet ble dannet. RAMSFJELL ARKITEKTER AS Kronprinsensgate 3. Ulike mennesker - ulike behov.


Dine ønsker og behov danner grunnlaget for oppdraget til arkitekten som er din rådgiver gjennom hele byggeprosessen. Prosjektets hensikt er å skape et hus hvor tradisjonelt håndverk, nyskapende arkitektur og lavt energiforbruk tillegges særlig vekt. Et arbeid som viser gleden ved å skape et hjem gjennom et tydelig konsept og høy grad av detaljering og presisjon.

Målet har vært å skape et nytt og moderne hus som føles kjent og varmt. Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo (AHO) er en ledende, internasjonal vitenskapelig høgskole som gir utdanning innen arkitektur, design, landskapsarkitektur og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg