tirsdag 22. oktober 2019

Smørejern swix

Smørejern swix

Stort utvalg klær og smøring! Handle enkelt på nett! Her kan du gjøre årets kupp! Bredt utvalg innenfor rulleski, sko, klær og friluftsprodukter for året rundt. Alle produkter er av høy kvalitet og nøye utvalgt av faglært personell.


Smørejern swix

Praktisk beskyttelse på reise. T60-TRAY Wax tray comp. En beholder for hver voks. Vårt råeste smørejern for langrenn. En forbedret utgave av den forrige varianten.


Nøyaktig temperatur blir vist i et display i fronten. Hos XXL har vi et stort utvalg av smørebor smørejern , skiskraper, m. Vi har alt du trenger til å få perfekte langrennsski, slalomski eller snowboard til neste gang du skal ut i løypa eller i bakken. En mm tykk såle gjør at temperaturen holder seg konstant og at jernet ikke blir kjølt ned i noe særlig grad mend det blir ført over skia. Swix , Rossignol og Rode.


Smørejern swix

En mikroprossessor styrer temperaturen som vises digitalt. Fungerer like godt for ski og snowboard. Gir god kontroll ved påføring av glider, enten man fører jernet forover, bakover eller sidelengs. Lampe foran på håndtaket indikerer når jernet er klart til bruk. Alt for at du skal mestre naturen, og at du skal se bra ut når du gjør det.


Få pakken lynraskt levert! Temperaturjustering fra 110°C til 170°C. Tung tykk stålplate, og høy wattstyrke sikrer jevn varmetilførsel, selv i kalde smørerom. Varmeplaten er vinklet bak for lettere påføring av Cera F. Perfekt for både langrenn og alpint. Passer for den aktive skiløper.


Thar manuelt valg av temperatur med visning av grader, som foretas enkelt med et justeringsh. Smørejern med mm tykk plate som gir stabil temperatur. Vi er en spesialforretning for ski, kajakk, sykkel og løp. Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt.


Basert på ny patentert teknologi. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Platen er vinklet på den ene siden, noe som gjør det enklere å holde jevn fart når man smelter voks på sålen.


Den tykke metallplaten sikrer også stabil varme. Riktigt bra digitalt järn till kampanjpris. Designet med en god ergonomi, et praktisk temperaturjusteringshjul og en bred metallplate som passer både alpint, snowboard og langrenn. Søk etter smørejern på Kelkoo.


Sammenlign tilbud på smørejern fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg