torsdag 31. oktober 2019

Kakefat 3 etasjer

Alt du behøver til hotell og restaurant samlet hos Vega. Stilrene eller trendy designs og alltid god kvalitet. Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager. Sjekk ut kakefat etasjer.


Lekkert kakefat til feks cupcakes.

Et meget vakkert kakestativ eller kakefat. Dype fat holder maten på plass, velegnet til servering av alt fra søtsaker og frukt til skalldyr. Vask produktet før første gangs bruk. Gratis frakt over 5kr.


Se beste pris på Pillivuyt Bourges etasjefat etasjer. Les tester og omtaler før du kjøper. Et praktisk og anvendelig kakestativ i plast til stilige bryllupskaker, eller kaker for konfirmasjon, dåp og andre spesielle anledninger.


Serveringsfat etasjer. Du finner også andre Rollespill produkter fra Redbox hos Lekmer.

Ulike typer kakestativ. Her hos oss har vi nemlig mange forskjellige kakestativ til salgs. Vi har for eksempel kakestativ til bryllupskake, makrontårn, kakestativ etasjer og cupcake-stativ. Del kakebunnene i to eller tre lag og dynk dem med eplemost. De to største kakene plasseres direkte på kakestativets fat (som er dekket med kakeservietter i sølv eller gull), mens den minste plasseres etter at stativet er skrudd sammen.


Finn kakefat etasjer. Kakestativ - etasjer. Wilton Tier Pillar Cake Stand. Blå Mega Riflet kakefat etasjer. Fyll inn e-post så sender vi en innloggingslenke!


Dersom du er medlem, men ikke har logget inn før, kan du klikke her for å opprette en innlogging. Alltid siste nytt å få hos oss. Enhjørning kakefat våninger. Et etasjers - stabilt, anvendelig og fint kakestativ, med plass til forskjellige kaker. Bryllupskaker er noe av det jeg liker aller best å lage Så når noen kjente ønsker at jeg skal lage bryllupskaken til dem er det så koselig!


Har laget bryllupskaken til venninner og det var veldig stas for meg #128578; Så her har jeg tatt noen bilder underveis mens jeg laget denne. Vi leter land og strand rundt etter unike fat og annet tilbehør som kan være med på å løfte kakebordet til nye høyder!

Følg med oss, her i nettbutikken, på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg