tirsdag 8. oktober 2019

Lage spisebord med kryssben

Ta innredningen i spisestuen din til neste nivå med unike spisebord fra Bolia. Se hele sortimentet, hvor du finner unike designmøbler i flere fasonger og størrelser. Mange forskjellige designs. Stort utvalg av moderne kvalitetsprodukter. Finn ditt nærmeste varehus.


Du får det bedre når du har det fint hjemme.

Kom til måltidene, bli sittende for historiene. Se vårt store utvalg av bord i kjent design. Vi hjelper å planlegge, og leverer i hele landet.


Med kryssben til spisebord kan du enkelt lage ditt eget spisebord i massivt trevirke. Det eneste du trenger å gjøre er å lage bordplaten selv. I tillegg ser det veldig pent ut.


Kryssben til spisebord – treboden. Vi limte ikke, men det bør du kanskje gjøre.

Kapp til de støttene. Og det beste med det hele er at det er enklere enn du tror. Hvordan lage en bordplate av treplanker? Rimelige kryssben i heltre som egner seg til små og mellomstore spisebord. Du trenger bare noen planker for å lage bordplaten selv.


Behold den naturlige trefargen eller gi den det uttrykket du ønsker med beis eller maling. Perfekt for DIY-prosjekter. Diy spisebord med kryssben (TibbyB) Men deler bildene med dere for å vise hvor fint ett hjemmelaget spisebord kan bli og hvor fantastisk det kan bli om man bruker sin egen stil og spesielle vri på det. Det pappa har gjort gjorde meg utrolig glad å kan vel si ærlig at det kom en del tårer da jeg så bordet. Start med å kutte treplankene i ønsket lengde.


Plankene ble derfor kuttet til cm. Puss endene på plankene lett med sandpapir. Mål til to lengder plank som skal støtte opp på undersiden av bordplaten. Lär dig bygga ett fint och praktiskt plankbord med kryssben. Detta gör du lätt själv.


Läs mer och hitta materiallista, byggbeskrivning och priser. Et lekkert bord med kryssben av gamle ekte. D Skal i gang med å lage samme type bord og lurer.

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Skarp Pris - Bestill Online Nå. Ulike modeller og stiler.


Besøk en av våre butikker eller bestill enkelt på nett her! Hei, Skal lage et utebor med kryssben. For at bordet skal få et mer massivt uttrykk lager vi doble bordben. Jeg viser deg hvordan du lager et spisebord til terrassen. Er på tur å skal lage lignende bord.


ET NYTT STORT SPIseBORD PÅ TERRASSEN som KAN VI KOSE OSS MED sammen med FAMILE OG VENNER sene sommerkvelder. Så her kommer min fremgangsmåte når jeg laget dette bordet. Tegn opp en mal på papp. Det enkleste er først å lage en mal på en papplate eller noe. Lag ditt eget spisebord på 1-2-3!


Trenger du nytt spisebord , eller kanskje et ekstra fordi du venter mange gjester, trenger du hverken blakke deg eller bruke mye tid på å ordne et. Har du et par bukkebein og noen planker kan du lage et bord på ganske kort tid. Ser dere noen konstruksjonsmessige fordeler og ulemper med hver av disse? Vil det holde med kvadratiske kryss eller bør de lages litt bredere for å sikre enda bedre stabilitet? Sag til 5stk 86cm lange plankebiter (A), som med graders vinkel i endene.


Lim og skru av disse fast til undersiden av bordplaten (se bilde under). Bruk 6cm rustfrie skruer, og Teclim. Kutt 4stk plank i ca. Disse plankebitene danner kryssene som blir bordbena.


Legg de fem plankene ned ved siden av hverandre på stødig underlag med den fineste siden ned. Legg bordet over på siden og mål opp ben og bordplate. Markér målet med en strek på hvert ben. Vi har valgt en bordhøyde på cm. Sag over alle bena etter målet.


Slip de avsagde kantene med sandpapir og sett på møbelknotter. Med ferdig terasse på hytta, meldte behovet seg for et passende bord. Etter å ha trålet alle butikker i Oslo området uten å finne noe egnet, ble konklusjonen at jeg måtte lage et selv.


Det må kunne tåle å stå ute hele året, og helst klare seg uten noen form for behandling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg