torsdag 3. oktober 2019

Tidløs jotun stue

Rask, enkel, lett å bruke. Døgnåpen kunderservice. La livet ditt innrede stua. Bli inspirert og finn møbler som passer deg her. Alt du trenger av bo- og byggevarer.


Se hele utvalget i vår nettbutikk!

Se inspirerende bilder av stuer og finn de rette produktene. Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler.


Her kan du lese mer om Jotuns bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene. Jotun LADY svarer: Hei igjen:-) Kokos og Space er gulere, mens Tidløs er grå. Frostrøyk har undertoner i rødt nesten som de greige og er kanskje den fargen du er ute etter, men sjekk med en prøve at den ikke vipper i for rødlig retning.


Vi henter ro og inspirasjon i naturen. Det er noe med denne upretensiøse skjønnheten, det rustikke, unike og overbevisende som får oss til å senke skuldrene. En ny, vakker og varm gråbeige tone.

Dette blir en ny favoritt! Fargen er akkurat passe myk og lun på veggen. På dagtid og ettermiddag kommer det mye sollys inn.


Den andre siden av stuen er det ingen vinduer, her må vi henge opp en taklampe. Vi har også en helt hvit høyglans høytaler. I trapperommet ser man de tre gråfargene sammen. Jotun Sens er vår helsemaling, den er utviklet for allergikere og astmatikere og godkjent av NAAF. Sens kan ikke blandes i det helt mørkeste fargene.


Detaljer i treverk som panel, lister, vindu, dør, karmer, kjøkkenfronter og møbler males med LADY Supreme Finish. Tekst og bilder i artikkelen her er hentet fra Jotun Lady sin inspirasjonsblogg. Nå står det en stor valnøtt skjenk i stuen , men denne vil vi bytte ut mot noe lysere. Jeg har malt med Tidløs men fargen blir så blålig, er det en farge jeg kan bruke som er litt mørkere enn Tidløs og som gir Tidløs et mer gråaktig. Jeg skulle male ei stue mørkegrå, og ville at gråfargen skulle oppleves.


Cathrine Børresen Brattland til Jotun LADY. Små, lette bor naturfarger og mange grønne planter er med på å gi en flott helhet – og lar deg ta med naturens friskhet inn i de mørke årstidene. Hei :) Veggene i stua vår er malt i Tidløs , lister og vinduer i bomull, vi skal ha litt mørkt brunt gulv.


Vi skal ha åpen kjøkkenløsning og lurer på om offwhite eller hvit kjøkkeninnreding fra Ikea passer best? Vil også male brannmuren på stua , ved kjøkkenet, grå, har dere tips om hva som passer?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg