onsdag 23. oktober 2019

Parasoll plantasjen

Parasoll plantasjen

Parasoll til restaurant, hotell og bar. Rimelige priser og rask levering. Hos VEGA har vi samlet alt du behøver til uteserveringen din! Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager.


Alltid lave priser og et stort utvalg! Netthandel på Plantasjen. Bergen, Stavanger, Trondheim og deler av Oslo og Romerike. Fraktprisen for hjemlevering varierer avhengig av hvilke produkter du bestiller og hvor du bor- nøyaktig fraktbeløp vises alltid i kassen før du betaler.


En stor parasoll beskytter bedre mot solen enn en mindre parasoll. Du har sikkert merket det selv enten på besøk hos venner, eller kanskje også i egen hage: Dere sitter og hygger dere med litt mat eller en kopp kaffe, under en parasoll som er litt for liten til bordet. Solid parasoll til hagen, terrassen og balkongen. Av soli UV-bestandig og vannavstøtende polyester. En parasoll kan brukes til mangt.


Parasoll plantasjen

For mange er sommeren synonymt med et liv utendørs, og vi tilbringer gjerne så mye tid vi kan utendørs. En go stor parasoll gir ikke bare svalende skygge i sommervarmen, den gir også beskyttelse mot kveldsdugg og lett duskregn. Hos Europris fører vi parasoller i ulike størrelser.


Vi har at stort utvalg av parasoller i. Beskytt deg mot UV-strålene fra sola med en parasoll eller et hagetelt, og mot vindkast og nysgjerrige naboer med innsynsskjerming. Mange av tekstilene i hagesortimentet vårt kan vaskes, slik at du kan holde dem rene og pene. Stor parasoll som er perfekt til hagen eller uteplassen! Axleys frittstående parasoll kan høydejusteres, sveives ut, er sammenleggbar og takket være utformingen lett å flytte rundt på i hagen eller på uteplassen.


Hos Bohus finner du flere parasoller i ulike farger og størrelser, slik at du kan få en utgave som passer til akkurat din terrasse eller hage. Hagearbeid eller avkobling? Varier med alt fra utemøbler, griller og hagedekorasjoner til redskap og maskiner eller produkter for drenering. A-Møbler, unike møbler og interiør til deg og ditt hjem.


Når vi møblerer uteområdet, er det viktig at vi legger til rette for sitteplasser i skyggen. Men en god parasoll beskytter ikke bare mot sterk sol, det kan også være praktisk å bruke parasollen de gangene det skulle komme en liten regnsky på besøk. Det er koselig å sitte under en vid og fin parasoll når det regner. Med en paviljong eller en stor parasoll kan du nyte sommerdagene selv om det regner eller blåser. Skap en lun og avskjermet krok hvor du kan invitere til middag og fest, både i hverdagen og i helgen.


Parasoll plantasjen

Velg en liten, praktisk parasoll hvis du skal ha den på en mindre plass eller på balkongen. For større plasser i hagen kan du spenne opp et solsegl eller sette opp en større parasoll. Uansett hvilken parasoll du velger, så ikke glem foten - det er den som gir tyngden og støtten.


Hos Chilli finner du Solbeskyttelse i høy kvalitet til god pris – fra kr. Stort sortiment av Solbeskyttelse i variert stil og design. Trygg E-handel med 14. Vårt sortiment er fylt av parasoller i alt fra stilrene design, til trendy parasoller i spreke farger og mønster. Veldig fine parasoller passer inn litt over alt i hagen.


Parasoll plantasjen

På uteplassen, på balkongen, på altanen eller der du vil. Så lenge det er en fin parasoll , passer den inn litt der du måtte ønske. Frisk parasollnyhet i oransje fra Tuuci.


Prisen er også frisk: 50. La oss håpe den ikke blåser bort i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg