fredag 11. oktober 2019

Oljemaling på akrylmaling

På utkikk etter utemaling til din bolig? Bestill enkelt i vår nettbutikk! Et kvalitetssett fra pigment med variable størrelser. Den holder særdeles godt på farge og glans, og malingen hverken falmer eller kritter. Den malte flaten angripes i liten grad av sopp og grønske, og gulner heller ikke over tid.


Oljemaling på akrylmaling

Mulig det ikke gjelder lenger med de moderne vannmalingene, men før i tiden var vannbasert visstnok minst like giftige som oljemalingen. Bortsett fra at du ikke kunne lukte når vannmalingen var ferdig med å forgifte omgivelsene, dvs hadde herdet ferdig. Derfor var oljemaling anbefalt på barnerom (pluss at oljemaling var noe mer slitesterk). Akrylmaling består av pigment og akrylharpiks. Tørker raskt og brukes på alle fettfrie, rene underlag.


Pensler og utstyr rengjøres i vann før malingen tørker. Bilder fernisseres når malingen er helt tørr. Maling med akryl er en forholdsmessig ny teknikk sammenlignet med oljemaling som har blitt benyttet i århundrer. Tidligere har det vært begrensninger i bruksmåter, men verden går fremover, også når det gjelder teknikker innen akrylmaling.


Oljemaling på akrylmaling

En av de største fordelene med akrylmaling er den korte tørketiden. Det gjør den praktisk og lett å jobbe med. I og med at den tørker så fort kan du raskt male over og gjøre om når du ikke er fornøyd med resultatet. Redskap renses i vann.


Malingen kan blandes med en rekke materialer og medier. For enhver kunstner Våre verdier er: God Service, Rask Levering, Kvalitetsprodukter og Kunden i fokus Vi leverer kunst og hobbyutstyr i god. Malemiddel er et viktig tilbehør til oljemaling. Vi fører et stort utvalg, hvor linolje, terpentin og damar ferniss er de mest solgte.


Linolje tynner malingen og er bindemiddelet som brukes til fremstilling av oljemaling. Terpentin benyttes til uttynning av fargene, men benyttes også til rengjøring. Tynnes ut med vann eller malermidler for akryl. Den påføres grunnet underlag som er litt sugende (tre, lerret o.l). Kurs i olje- og akrylmaling.


Her finner du olje og akrylmalingskurs over hele landet. Oljemaling lages ved at fargestoffer blandes med herdende olje. I over år har DRYGOLIN beskyttet norske hus og hytter mot det værharde norske klimaet. Vi har furupanel malt med oljebasert maling for ca. Kan jeg male over med akrylmaling ? Som første strøk kan du velge en akrylbasert heftgrunn, da er du sikret god heft.


Oljemaling på akrylmaling

De har akryl som bindemiddel og vann som fortynningsmiddel. Forskjellige typer oljemaling kan brukes både som kunstnermaling, husmaling og i industrien. Les også: Slik maler du vinduer. Har du lyst til å lære å male med oljefarger eller akrylfarger?


Da bør du melde deg på et kurs i olje- eller akrylmaling fra oversikten under i dag! Hva er oljemaling og akrylmaling ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg