onsdag 30. oktober 2019

Samsung s5 skjermstørrelse

Samsung s5 skjermstørrelse

Samsung Galaxy Ser etterfølgeren til Samsung Galaxy Sog forgjengeren til Samsung Galaxy S6. Den har en batteritid på opp til 3timer og er vanntett ved meter dyp. Les tester og omtaler før du kjøper. I likhet med Edge-utgaven er skjermen særdeles god. AMOLED-skjermer fra Samsung er enda mer lyssterke enn tidligere, har svært god innsynsvinkel, dypt sortnivå og sterke farger – om man vil.


Samsung s5 skjermstørrelse

Sscorer imidlertid ikke like godt som storebror hva gjelder skjermstørrelse vs fotavtrykk, altså hvor mye av flaten som er skjerm. Samsung garanterer ikke Galaxy SActive mot støtskader, så det er nok lurt å passe godt på også denne telefonen i møte med elementene. Mens andre slike modeller ofte ofrer ytelse til fordel for robusthet, er anmelderne klare på at det ikke er tilfelle her.


Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. Sammenlign tilbud fra Samsung. Er du mer opptatt av god lyd og premium-følelse enn at telefonen skal være vanntett, bør du også sterkt vurdere HTC One Mdenne våren. Velkommen til Samsung Norge.


Samsung s5 skjermstørrelse

Her finner du et bredt utvalg av innovativ hjemmeelektronikk og teknikk, deriblant smarttelefoner, tableter, TV-er, hvitevarer og mye mer. Skjermstørrelse , tommer LCD IPS, tommer AMOLE tommer AMOLE tommer IPS TFT. Kamera, MP hovedkamera, MP. En svært god telefon, men fingersensoren burde ha vært bedre.


Kun noen få gir deg perfekt bilde og lyd uten skurring. Den har en rekke nye funksjoner, men ikke alle fremstår som spesielt nyttige eller praktiske. Vi hjelper deg å velge mobil, smarttelefon - blant varer.


Samsung s5 skjermstørrelse

Se beste pris fra over 5butikker. Galaxy Sneo oppfyller IP6 en klasifisering som innebærer at den tåler svette, regn, væske, sand og er helt støvtett. Galaxy Smini gir deg en kraftig mobil og en velkjent design med de mest brukte funksjonene fra Galaxy S5. Alt pakket inn i en liten og lekker modell, sier Stig-Ove Langø, salgssjef for Telecom i Samsung Norge, i en pressemelding. Galaxy Shar et avtagbart bakdeksel som har en myk, læraktig tekstur til tross for at det er laget av plast.


Minstetass Galaxy Shar en tommer stor skjerm, og med den skjermstørrelsen blir telefonen knappe sju centimeter bred. Men dette er ikke den eneste vanntette modellen i Samsungs tilbud. Den meget spesielle baksiden med rutemønster av groper føles som om den er laget av isopor. Med en skjerm på tommer havner Sblant de større mobilene, nesten. Til sist er det forskjellen i skjermstørrelse mellom de to.


Større skjerm gir deg bedre utbytte av funksjonene som lar flere apper dele på skjermplassen. I tillegg betyr det en enda mer fordypende titteopplevelse når du fisker frem Netflix eller annen underholdning. At mobilen blir større betyr også at lyden oppleves som litt fyldigere. Announced Features 5.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg