onsdag 30. oktober 2019

Kildesorteringssett

Stort utvalg av innen kildesortering hos AJ produkter. Se utvalget og kjøp på nett i dag! Bredt utvalg av produkter til kontor, lager og industri, samt skole og barnehage. Bestill vår katalog gratis! Over 4sider med kvalitet.


Kompatible blekkpatroner og originale blekkpatroner som er 1 kompatible med din skriver.

Vi har et enormt utvalg av blekk og toner på lager i Norge til enhver tid. Inneholder lokk og skinner. L for matavfall og på 12L for restavfall.


Med skinner for montering i skap, som skyves ut og inn. Kildesorteringssettet er 39cm dybt, 26cm bredt og 36cm høyt. Uansett om du vil sortere avfall eller noe helt annet, hjelper dette settet deg med å holde orden.


Lokk, veggfeste og 3stk håndtak. Resirkulering er bra for miljøet og dermed bra for deg.

Se vårt store utvalg av avfallsbøtter til kildesortering i ulike størrelser på ikea. Rusta bruker cookies for at du skal få den beste opplevelsen av nettsiden vår og for å markedsføre våre produkter. Les mer om Rustas bruk av cookies og hvordan. Slik stiller du forberedt når snøen og holka kommer.


Sett for kildesortering. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Vestibulum tortor quam, feugiat vitae, ultricies eget. Praktisk og brukervennlig løsning for kildesortering i hjemmet. Består av bøtter i ulike farger, der den grønne for matavfall har.


Tre avfallssorteringskasser, liter per kasse. Bredt sortiment av prisgunstige produkter for avfallshåndtering. Smart sett som monteres enkelt i kjøkkenskapet. Witre års erfaring. Alt du trenger til arbeidsplassen.


Hagearbeid eller avkobling? Staples Solutions Norway AS er Norges ledende leverandør av kontor- og datarekvisita for kunder i både privat og offentlig sektor over hele landet. Varier med alt fra utemøbler, griller og hagedekorasjoner til redskap og maskiner eller produkter for drenering og vanning.


Med Intras EKKOkildesortering kan avfallshåndteringen gjøres svært enkelt og praktisk.

Alle beholdere monteres i kjøkkenbenken. Ekko har avfallsbøtter som dras. Beholder for kildesortering, søppledunker og papirkurver bestiller du enkelt, raskt og sikkert hos Altistore.


NORDISKA PLAST KILDESORTERINGSSETT MED U. Smart oppdeling til skuffer og skap holder orden på tingene. Få god orden på kildesorteringen med våre tilpassede søppelbøtter til sortering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg