fredag 11. oktober 2019

Kjøkken tiller

Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Mennesker er forskjellige og derfor må kjøkkenet også være det. Vi har flotte utstillinger med kjøkken , bad og garderobe, slik at du kan se spennende løsninger til din nye innredning! Du finner oss sentralt plassert på Tiller , rett ved Biltema.


Det er i tillegg gode parkeringsmuligheter.

Alle har rett til et kult kjøkken - og en kul kjøpsopplevelse. Den holdningen møter du i alle Kvik-butikker. Stikk innom vår butikk i Trondheim Tiller og hør mer om hvordan vi kan hjelpe deg.


BYGGMAKKER Nord (tidligere GIPLING as) eier og driver byggevarehus i Nordlan Nord-Trøndelag, Sør-Trøndelag og Hedmark under Byggmakkerkonseptet. Et kjøkken er boligens hjerte. Hos HTH i Trondheim er lidenskapen for design og funksjonalitet det essensielle når du velger et nytt kjøkken.


Epoq gir deg muligheten til å designe ditt drømmekjøkken.

Enten du er ute etter et tradisjonelt eller moderne kjøkken , kan du velge mellom en rekke farger, design og kjøkkeninnredninger. Hvitt eller svart kjøkken , benkeplate i tre, stein eller Avonite - stilen bestemmer du selv. Markedets største fargeutvalg på kjøkken ! Kom å besøk Trondheims største kjøkkensenter vis a vis Biltema på Tiller for en hyggelig kjøkken -prat! Når kvalitet og proffesjonalitet er viktig.


Røskaft Kjøkken Studio har tre butikker i Midt-Norge, og to i Trondheim. Hos Røskaft får du kvalitet, topp service og trygghet. MegaFlis Trondheim, Sør-Trøndelag er uten sidestykke den største flisbutikken i Trondheim. Det nye store varehuset har sentral beliggenhet på Lade, rett ved City. Trenger kjøkkenet ditt å skiftes ut?


Da finner du mye inspirasjon her. Hos DESIGNA har vi nemlig et kjempeutvalg av lekre kvalitetskjøkken i dansk design, og mye mer for enhver smak – uansett om du vil ha farger, klassisk hvitt eller eksklusive løsninger i tre. Kjoekken Tiller , inklusive.


Vår Lampehuset butikk ligger på Tiller Torg. Dette er vår største lampebutikk i Trondheim. Besøk oss i dag og finn din favorittlampe!

Her får du gode idéer til ditt kjøkken. Tiller er et funksjonelt vinkelhus med god plass og mange innrednings- og bruksmuligheter. Boligen skiller privatsoner og sosiale soner på en utmerket måte. Alle rommene ligger i nærheten av hverandre.


Vinkelhuset har et praktisk og tilgjengelig vaskerom og et flott gangområde. Sportsbod er praktisk plassert ved inngangen. Her finner du alle produktene fra Byggmakker. Spør våre eksperter om alt. Vi er store på trelast, verktøy.


Bygget vil fremstå som lunt og hyggelige med sin trefasade, og med grønne uteområder like utenfor ligger alt til rette for at du skal trives på Hagebyen Tiller. Hver dag er vi med å realisere våre kunders drømmer, og hjelper dem å finne frem til det mest optimale kjøkkenet ut fra de behov de har. Det utfordrer oss og setter krav til at vi setter oss inn i behovene til den enkelte.


Sakte men sikkert blir kundens drøm virkeliggjort i former og farger tilpasset hver enkelt kundes unike hjem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg