fredag 11. oktober 2019

Kjøkkenkonsulent hjemmebesøk

Kjøkkenkonsulent hjemmebesøk

Trenger du hjelp med å planløegge drømmekjøkkenet, er vi klare til å hjelpe deg. Book tid eller kom innom kjøkkenavdelingen på varehuset, eller få en. IKEA Åsane Hjemmebesøk Få inspirasjon og hjelp til å planlegge og bestille kjøkkenet ditt.


Kjøkkenkonsulent hjemmebesøk

Pris for tre timer med tegning og planlegging er 1. IKEA Forus Hjemmebesøk Få inspirasjon og hjelp til å planlegge og bestille kjøkkenet ditt. På denne siden har vi samlet informasjon om vår historie. Vår kjøkkenkonsulent byr på inspirasjon og tips, men også en eksakt pris. Kjøkkenet settes så i produksjon, før kjøkkenfornyern kommer hjem til deg og monterer.


Monteringen er gjort på én dag, langt raskere enn hvis du skulle ha installert et fabrikknytt kjøkken. Hvorfor kjøkkenfornyeren? Hva er det som venter meg av utfordringer og muligheter? Det er utrolig viktig å kunne se rommene og helheten i boligen for å kunne gi best mulig løsning.


Kjøkkenkonsulent hjemmebesøk

Jeg ble møtt av Lasse og Kirsten, et hyggelig ektepar, som nå var veldig klar for et nytt kjøkken. Da kunden tok kontakt med meg, hadde de holdt på å planlegge nytt kjøkken i to år. De stod fast, og visste ikke hvordan de skulle begynne prosessen. Vi hadde en hyggelig telefonsamtale og avtalte tidspunkt for når jeg skulle komme hjem til dem på befaring.


Våre montører kontakter alltid kunden i forkant og gjør avtale om tidspunkt for montering. Hvis du setter på kaffen så ordner vi resten! Mamma jobber som jobber som kjøkkenkonsulent (selger kjøkkeninnredninger) og hun har 10. I fjor tjente hun ca 450.


Som kjøkkenkonsulent er du ansvarlig for salg av kjøkken, bad og garderobe til privatkunder. Skape tillit, finne ut av kundens behov og close salget. Dette er noe av det som gir suksess i denne rollen.


Med en første oppmåling gir du konsulenten en ide om prosjektet størrelse. Vanligvis vil forhandleren sende ut en kjøkkenkonsulent som senere gratis foretar en nøyaktig måling. Et hjemmebesøk gir også konsulenten et bedre helhetsinntrykk av prosjektet og mulighet til å komme med inspirasjon til alternative kjøkkenløsninger. Vi gjør jobben for deg når det kommer til oppmåling, samtidig som vi kvalitetssikrer at målene og alle detaljene er korrekt.


Kjøkkenkonsulent hjemmebesøk

Etter år som kjøkkenkonsulent tar jeg nå en ny vri i. Ja jeg kan hjelpe deg. Kommer gjerne på hjemmebesøk å sammen finner vi din smak å ønsker for en. PLANLEGG DITT NYE KJØKKEN NÅ! Gratis hjemmebesøk og kostnadsoverslag!


Kontakt vår kjøkkenkonsulent og bestill befaring nå! Se hele profilen på LinkedIn og finn. Kitty har jobber oppført på profilen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg