tirsdag 23. oktober 2018

Røros pledd

Røros pledd

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Finn Beste Pris På Alle Dine Varer. Ull fra sauer som beiter i friske fjellområder gjør at du får et mykt, luftig og behagelig pledd – robust nok til å holde seg pent i mange år.


Røros pledd

Det finnes ingen erstatning for ull. Ull er et miljøvennlig naturprodukt med unike egenskaper. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. En usannsynlig beliggenhet for en tekstilfabrikk, kan mange tro – men den har sin historie.


Hos oss finner du behagelige pledd i forskjellige størrelser, materialer og design. Enkel og billig handel på Cellbes. Røros Tweed ligger 6m. Pledd - Alltid mange varianter. Naturpledd består av fire forskjellige motiv.


Røros pledd

Som navnet sier er dette pledd i naturlig norsk ull, som alle våre pledd. Men, til forskjell fra våre øvrige pledd bruker vi her kun sauens naturgitte farger. Myke, luftige og behagelige pledd i 1 ren norsk ull.


Personlig baby pledd med navn, fødselsdato, vekt og lengde. Mange glemmer at pledd kan spille en avgjørende rolle i innredningen din. Dette gjør at du enkelt kan finne sofateppene som passer sammen med stuemøblene og pynteputene dine.


Oppdag tidløst, skandinavisk design i vårt store utvalg av designklassikere her! Alle produktene er produsert i Norge og er laget i 1 norsk nyull. Grått, mønstret ullpledd fra Tom Wood.


Klassiske ruter har fått en Oleana oppdatering med fargeskift som gir pleddet et lekent uttrykk. Her i nettbutikken finner du både Jaquardpleddene og de litt tynnere frynsepleddene. Noen av pleddene har herlige friske farger, andre er i naturfarger, her er det noe for enhver smak!


Fabrikken har i mange år samarbeidet med ledende norske tekstilkunstnere. Også for barn og baby. De finnes i ulike design, kvaliteter og størrelser. Perfekte pledd på nett.


Enten du ser etter å bytte ut det gamle, slitte pleddet i sofaen, eller du rett og slett er på utkikk etter et pledd til sofaen, er det lett å handle hos Princess. I nettbutikken finner du pledd i alle størrelser og farger, og det er enkelt å få oversikt over utvalg og pris. Varm og myk pledd er kanskje den beste gaven man kan gi til en baby.


De har flere alternativer til personlige og unike gaver og Dere skal selvfølgelig ha innblikk i utvalget. Jeg har lyst å starte med disse nydelige og personlige babypleddene. De leveres med navn, fødselsdato (også klokkeslett hvis ønskelig), vekt og lengde.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg