fredag 12. oktober 2018

Gubi lampe

Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Se vårt store utvalg. GUBI Grässhoppa lampe – en ekte klassiker Den ikoniske lampe serien, Grässhoppa, er designet af Greta M. Det er en sofistikeret lampeserie, som kommer som bordlampe, pendel og gulvlampe.


Gräshoppa serien har et unikt design, som er lekende og fortsatt veldig populært den dag i dag.

Det danske foretaket produserer klassisk høykvalitetsbelysning so-Serien Bestlite med bordlamper, gulvlamper, vegglamper og pendler, kontinuerlig produsert siden 19 sterkt påvirket av Bauhausperioden. De myke og fine formene satt sammen med vakre materialer i flotte farger gjør lampen estetisk å se på, og skaper et design som passer inn i din egen innredning. Det gjør hjemmet ditt personlig, varmt og ikke minst vakkert. Hos Designlite har vi et stort utvalg av flotte lamper fra Gubi.


Velkommen til vår interiør nettbutikk for en hyggelig og personlig handel med rikt utvalg av varer for rask levering! Gubis univers er fylt av glemte design-skatter som er relansert og moderne klassikere de har skapt i samarbeid med noen av verdens viktigste designere akkurat nå. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Det var briten Robert Dudley Best som designet Bestlite, og det er etter ham lampen er oppkalt. De originale lampene har da også sin naturlige plass på Londons Design Museum. I dag er Bestlite inkludert i designkolleksjonen fra Gubi.


Ved å rotere skjermene inbodyiduelt, kan lyset rettes oppover, nedover eller utstråle et asymmetrisk lys. Den dag i dag, år etter produksjonen startet er lampen mer populær enn noensinne. Bestlite sitt design holder seg fortsatt tett inntil sine industrielle røtter og har bevart sin orginalitet. Monday–Friday 10–Saturday 10–16. GUBI består av en rekke designtalenter som appellerer til forskjellige stilarter.


Milla Boutique har et stort utvalg møbler og interiør fra GUBI , og du kan kjøpe alt fra GUBI lamper til bord og stoler hos oss. Helt fra start har virksomheden været baseret på produktdesign og -udvikling. Måske finder du den, der passer perfekt ind i dit hjem.


Store Rabatter her De Beste Priser Nå!

På denne måten kan du selv bestemme om du ønsker lyset skal lyse opp eller ned. Skjermene kan dreies uavhengig av hverandre slik at lyset spres i begge retninger. Hos oss har vi lamper til alle rom og bruksområder. Ta en titt og finn din. Meld deg på vårt nyhetsbrev og få nyheter og tips rett i innboksen.


Gjelder alle varer til ordinær pris. I tillegg får du 10- i rabatt på ditt første kjøp. Taklamper er den vanligste formen for belysning og har en sentral plass i hjemmene våre. Dessuten er lampen stemningsskapende og gjør at hele rommet kjennes mer innbydende. Her har vi samlet våre store favoritter av taklamper fra bl.


Herstal, by Rydéns, Vita, Louis Poulsen og House Doctor. Sammenlign priser på GUBI Multi-Lite Hengelamper. Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt.


Vi har belysning fra Europas mest spennende møbeldesignere. Stikk innom vår møbelbutikk for å se utvalget i egen belysningavdeling. Norsk interiørbutikk på nett. Lamper er mer enn lyskilde.


Håndplukket utvalg av interiør og designmøbler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg