mandag 15. oktober 2018

Frostrøyk og bomull

Frostrøyk er mørkere enn Bomull i så måte. Den rødlige undertonen skaper varmen, mens det grålige preget gjør den dempet i uttrykket. En lun og lys grålig tone, - perfekt for den som ønsker seg en varm helt lys farge på veggen. Hvis mulig bør alt av farger, gulv og flis sees samtidig hjemme hos deg med en kjøkkenfrontene.


Vi skal i gang med å male vårt hus. Har herregårdsstil på huset, og ønsker alt helt lyst. Noen som er kjent med denne? Da unngår du detaljer som ser gule og skitne ut. Inntil de nyere røde fargene er derimot både Egghvit og Bomull fine.


For det at Egghvit og Bomull passer til alt, er dessverre en myte…! La oss se på noen av Jotuns mest populære farger og hvilke hvittoner som passer inntil. Denne fargen vil så vidt bryte med hvite detaljer, slik at veggen får et slør av grått over seg. Tidløs fungerer til både Egghvit og.


Grønt og rosa er viktige farger i tiden som kommer. Les mer om den og matchende farger link i bio. Og det er de gylne gråfargene med gult i seg som er mest populære, ifølge fargeeksperten.


Vibeke og Morten har valgt en lys og nordisk fargepalett i grønne og blå nyanser! Setter du Chi sammen med Egghvit eller Bomull , vil de se enda mer gulaktige og litt skitne ut. Velger du Chi på veggen, kan du gjerne ha samme farge på lister og detaljer, og kanskje heller variere litt i glansgrad.


Et fint alternativ for dem som synes Egghvit og Bomull er for gule, men heller ikke ønsker. En varm gråbeige tone. Fargen er akkurat passe myk og lun på veggen. Skriv din e-postadresse for å følge denne bloggen og motta meldinger om nye artikler på epost. Bli med andre følgere.


Skitt og begroing syns mye bedre på en hvit vegg enn en vegg med mørkere farger. OPTIMAL OptiWhite er en selvrensende husmaling utviklet for hvite hus med ekstremt lavt skittopptak og suveren beskyttelse mot svertesopp. Dette gjør at huset holder seg hvitt og vakkert lenger.


Frostrøyk og bomull

Begge er fine til klare blå, turkise og grønne farger. De andre hvittonene over har alle hint av gult (Y) og rødt (R) som gir en gulaktig varm hvit tone. Flott til farger med større grad av gulhet i seg. Også fin til gulaktig brune og beige toner. HUSK AT du alltid får lavest pris hos Obs Bygg gjennom vårt prisløfte!


En ren og nøytral favoritt som kanskje er den mest allsidige hvittonen jeg kjenner. Den er verken gul eller rø kun ren og hvit med et lite knepp svart i. Letthet: En svakt gulaktig hvittone, hakket mindre gul enn Egghvit og Bomull. Klassisk Hvit er for meg den perfekte detaljfargen med sitt rene og hvite uttykk. Alternativet er å velge gråtoner og gråbeige toner som faktisk fungerer til detaljer i nettopp Bomull og Egghvit, - For det finnes så absolutt, uttaler Mørkve.


Man må bare gå bort fra de kjølige nyansene, og bevege seg mer over på de gylne grå og lune gråfargene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg