mandag 1. oktober 2018

Jotun pale green

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her! En farge man tåler på alle fire vegger, og sammen med grønne planter våkner denne fargen til liv!


En dus grønn pastell. Tonen er diskret, men setter likevel et friskt preg på rommet. Ved å sette den sammen med sartere hvite toner vil uttrykket oppleves lettere og noe mer diskret.


En gulaktig grønn tone. En lys pastellaktig minntone. Blåligere og mindre gyllen enn 7Soft Mint som vi kjenner så godt. Jeg ville holdt meg til grønntonene vi snakket om i første runde, når det er sagt så finnes det ikke rett og galt bare smak og behag når vi snakker om farger. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg.


Jotun pale green

Vi har designet noen elegante rosafarger som gjør seg godt på veggen, og henter inn varme gjennom naturlige grønntoner, sier Lisbeth Larsen i Jotun. Pale Green er som du nevner en del mer gyllen grønn. Den er superfin til Linblå og Oslo. Begge kan bli bittelitt blasse mot Washed Linen.


På hovedsoverommet kunne vi tenkt oss en diskre grå-, eller grønnfarge som ikke blir for knæsj eller hard. Her er det et tilstøtende bad med grå gulvfliser, se bilde. Denne grønnfargen er nydelig mot messing og lyst treverk.


Er du usikker på hvilke farger den passer sammen me har Jotun plassert farger som harmonerer ved siden av hverandre i det nyeste fargekartet. De delikate rosafargene LADY Delightful Pink og LADY Deco Pink er nye av året. Kombiner fargepaletten med skulpturelle designobjekter og grønne vekster for et stilrent og organisk resultat. Se leiligheten når den ble malt i farger fra Lush Garden paletten. Vakre blå-grønne farger gir samme harmoni som vi finner i dype skoger og botaniske hager.


Just the right golden and muted in tone to work long into the grays, green tones and muted reds. JOTUN FARGETRYGGHET Visste du at alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns produkter? Når du velger våre malinger, lover vi at malingsfargen blir lik fargen du valgte fra ett av våre fargekart eller Jotun Fargesenter Inne.


Jotun pale green

Green Leaf er den lyseste av de varme grønne du får i LADY Minerals og jeg tror ikke den er for mørk på vegg, husk at alle varger virker lysere på store falter. Nye, vakre fargekart fra Jotun Lady lansert i dag: Nordic Living, Urban Living og Continental Living. Utforsk fargekartene! Fra fjorårets fargekart, men fremdeles like aktuell. En svært go kjølig nyanse av grønt som passer til det meste (bortsett fra eggehvit).


Se bilde av fargen på vegg HER. Nyanser som ligger mellom blått og grønt blir vi ikke ferdige med det første! De er friske og elegante, og passer inn i alle rom. Dette er også fine farger til barnerom! Kanskje er det Evening Green som blir den neste poppisfargen etter Minty Breeze, som har regjert i noen år?


Jotun pale green

Etter å ha sett enda nærmere på grønnfargene deres har jeg blitt litt i tvil om pale linden og vurderer en litt grønnere farge som laurbær eller pale green i stedet. Hvordan står disse til Nordic Breeze og Klassisk hvit? Er det noen av dem som evt. Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler.


Her kan du lese mer om Jotuns bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg