torsdag 18. oktober 2018

Plasttak gjennomsiktig

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Sammenlign pris med oss! Det slipper inn et behagelig sollys og er svært værbestandig. Plasttak med mange muligheter!


Platene klikkes sammen uten borehull og skruer.

Fastlock har smarte løsninger for mange behov. Platene, som leveres i flere standard lengder, kan bøyes og formes og gi taket en utradisjonell profil. Et plasttak kan brukes til mye, for eksempel over uteplassen, på altanen, haller, boder, carport m. Det gjør det lett å legge og 1. Det er enkelt å legge og gir et fint lysinnslipp.


Montering Et plasttak monteres med en spesiell plastskrue.

Følg denne guiden og få en samlet materialliste til taket ditt. Et glasstak er elegant å se på, og samtidig er glasset vedlikeholdsfritt. Se hvordan du bygger et glasstak over terrasse.


Noen som har linker til gjennomsiktige plast tak ? Trenger ikke være gjennomsiktig , men ivertfall slippe inn mye lys. Jeg tenker på en type som er noe finere en plast bølgeblikk platene. Formålet med bruken er å lage et tak mellom hus og garasje, uten å fjerne alt lys. ProLite terrassetakplate er en trapesformet plate som er enkel å legge med overlapp. Platen er produsert i pvc og har høy bruddstyrke.


Kjente varemerker Prisgaranti Rask levering på. Hos Byggmakker finner du takplater og takstein i ulike farger som passer ditt behov. Du finner også tilbehøret du trenger hos oss.


JumboLite terrassetak gjør det lyst, litt lunt, tørt og innrammet, men allikevel åpent, mulighetene er mange. Terrassetakplate med UV-filter og års garanti.

På lukkede løsninger, slik som utestuer, økes risikoen for kondens. Da kan du vurdere termotakplater. Erstatter liste fra 06. Hele taket klikkes nemlig sammen.


Har to typer gjennomsiktig bølgeblikksvariantplater på ett relativt flatt tak (skur ved garasje). Begge har overlevt de siste snøtunge vinterne uten problemer. Du kan enkelt bygge disse sammen også, om du vil ha større.


Stort utvalg av bobleba terrassetak, vinterhager, hageboder og paviljonger. Alt innen reservedeler, rensemidler og tilbehør til bobleba uansett merke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg