tirsdag 9. oktober 2018

Jotun muskatnøtt stue

Rask, enkel, lett å bruke. Døgnåpen kunderservice. La livet ditt innrede stua. Bli inspirert og finn møbler som passer deg her. LADY Supreme Finish Tre og Panel.


Denne fargen tilsvarer Caffe Latte.

Oppleves som en klassisk varm beigetone, med hint av rødt. Passer best sammen med andre varme toner. Macchiato – en rødaktig beige tone. En varm beigetone med klare røde undertoner.


En lys mellomtone som oppleves som lun og varm. En av Jotuns mest solgte farger. Trenden nå er mye grå og beigetoner i lyse nyanser.


Nøytrale toner, men som likevel gir boligen identitet og lunhet. I forrige uke ble Jotuns nye farger lansert.

Muskatnøtt er en varm beigetone som passer godt til Sans og Sand. Fridas lille hjem Så kjekt at du tok deg tid til å komme innom her hos meg. Jeg heter Linda og her bor jeg sammen med samboeren min Ole og sammen har vi en liten. Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd.


Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. Her kan du lese mer om Jotuns bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene. Vi gir deg inspirasjon til fargevalg og tips til fornyelse av stue , kjøkken, soverom og barnerom. FARGENE I DETTE KARTET 552FOR ER UTVIKLET SPESIELT JOTUNS PRODUKTER.


Dette er SÅ VANSKELIG! Vi har brukt lang tid på å kikke gjennom Jotun sitt fargekart, huket av på de mest aktuelle fargene og vært på fargerike og kjøpt med prøver på en hel haug til både stue , soverom og jentene sitt rom. JEG skjønner jo det hehe, men mange er da enig med meg, trallaleii! Helt rom, ja okay, men en vegg, det er relativt fort gjort.


Her kommer litt inspirasjon til fargebruk. Bilder fra Scanox og Jotun , med kombiasjoner, fargekoder og navn. Lysere farger enn dette tenker jeg kanskje fortere vil dra seg mot rosa? Eller hva med Green Harmony? Ser du vil ha beige, men denne er jo veldig dus, og i følge Jotun passer den til rødt.


Hvordan går muskatnøtt sammen med bomull på veggene? Deler på denne siden.

Hjelp for tilgjengelighet. Jotun produserer kun malinger som selges som LADY, Sens eller Jotun. Maler du med Jotun farger i Jotun maling (blandet over Jotun blandemaskiner) har du en trygghet for at fargen blir slik den blir fremvist i fargekartet og på våre fargeprøver. Det kaller vi Jotuns Fargetrygghet. Love the white against the cashmere wall colour cashmere, wall colour perfection.


Klarer ikke bestemme meg. Cashmere the perfect wall colour. Kjøkkeninnredningen er hvit høyglans. Tv- stue (halvannen meter åpning mellom rommene) skal males i klassisk hvit.


Kan vi male takene også i klassisk hvit, eller er det dumt med samme hvitfarge på tak og vegg? Velg malerulle ut fra det underlaget du skal male på: Skal du male en vegg med struktur, f.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg