mandag 29. oktober 2018

Interiør inspirasjon stue farger

Finn nye møbler som passer deg og ditt hjem på IKEA. Få varene levert hjem. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA. Vi hjelper deg med montering.

Se prisene for montering her. Stort utvalg av fint interiør. Rask, enkel, lett å bruke. Se inspirerende bilder av stuer og finn de rette produktene. Farge og inspirasjon.


Se og bestill fargekart. Er tiden inne for fargefornyelse i stuen ? Her er seks punkter du bør tenke gjennom før du velger nye veggfarger.

Nøytrale nyanser passer alltid inn i din stue , kombiner gjerne med andre energiske farger som gir rommet en lystbetont stemning. Hvilke farger som fungerer best avhenger av undertonen i den beige nyansen. Den kan være rø blå, gul, grønn eller en kombinasjon av flere farger. Velg farger som skaper varme, og som uttrykker din personlighet. Ta en titt på artiklene våre og finn inspirasjon til solskjerming, gardiner, pynteputer, pledd m. Bli inspirert av høstens farger.


Eller drøm deg bort med disse fargerike interiørbildene for litt ekstra inspirasjon. GRÅ FLISER OG MINTFARGEDE VEGGER: De grå flisene i bakgrunnen står fint mot sofaen og binder sammen kjøkken og stue. Den grønne fargetonen på veggen rammer inn det hele.


Veggene er malt med fargen Minty Breeze fra Jotun. De særpregede lampene over kjøkkenbordet er det første du legger merke til. Finn inspirasjon til hjemmet - stue , kjøkken, gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming. Vi ville skape et hjem som er annerledes, varmt og litt mystisk, samtidig som det oppleves som et godt sted å være.


Både Kristian og jeg har reist mye, både sammen og hver for oss. Vi elsker å bo på hoteller og har hentet en del inspirasjon fra favoritthotellene våre. Den duse rosafargen vokser seg stadig mer populær og er inspirasjon for mange.

Når det er så vakkert utført som her er det ingen grunn til å velge en annen farge. Rosafargen på Emas kjøkken er nydelig og fremheves spesielt godt med røft følge. La livet ditt innrede stua. Men du kan absolutt få til like fin stue selv ved å hente litt inspirasjon på nett.


Døgnåpen kunderservice. Tips: Ikke la stuen bli for nøytral! Gjerne nyanser i grå, beige, brun og hvit. Men for at det ikke skal bli for ensidig og nøytralt er det er vel så viktig. Frisk opp hjemmet med rosa interiør ! Blomstermønster er fortsatt en voksende trend både i mote og interiør.


Tenk deg et moderne hus med takterrasse og trehus i en solfylt furuskogskog. Flere tips om farger fra Jotun i Grottenveien 1. Lisbeth Larsen har bidratt med gode tips om farger i Grottenveien – Rom for rom. Denne gangen er det hvordan male stue som står for tur! Lisbeth tipser også om bruk av fine kontrastfarger i programmet. Her finner du inspirasjon for din kommende renovering, eller bare fordi du synes det er morsomt å forandre og fornye.


Gjør stuen din til en plass å elske. Omgi deg med dine favorittgjenstander, dine yndlingsfarger og dine beste venner, og finn gleden med prat og latter i rommet. I en stue kan du virkelig boltre deg med farger og.


For lysere tider kan klare farger og lette tekstiler gjøre rommet livlig. Finn flotte vaser og duker hos oss, kjøp blomster eller ta inn fra hagen, og vips, så er stua sommerklar igjen. I Princessbutikken på nett finner du alltid inspirasjon til din stue , uansett sesong eller budsjett. Trenger du inspirasjon til interiøret ? Få gode tips om belysning, uteplassen, hverdagskosen og mye mer. Vi har mange gode tilbud og kampanjer.


Les mer og bli inspirert i dag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg