onsdag 17. oktober 2018

Seajet norge

Seajet norge

Super bilferie i Norge med halvpensjon. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Finn din ferie i Norge. Kjør selv ferie i hele Europa. Masse av opphold med høy rabatt.


Seajet norge

Velkommen til Sola Shipping’s hjemmeside. Her vil du finne informasjon om vår organisasjon, våre leverandører, og hvilke produkter og tjenester vi kan tilby. Klikk her for å se data om dette nettstedet. Seajet bunnstoff til bra priser. Stort utvalg og rask levering.


Carboline Norge AS har som målsetning å levere kvalitetsprodukter for korrosjons-beskyttelse,. Slitesterkt, fargebestandig og med ekstremt gode groehindrende egenskaper. OBS: Kan ikke brukes på aluminiumsbåter! Egnet for alle båttyper,.


Seajet norge

Hvis du ønsker å beskytte din båt fra de skadelige effektene av begroing og øke effektiviteten, er bruk av vanlig bunnstoff svært viktig. Vi er størst i Norden på båtutstyr! Sammensetningen er noe endret for å forenkle påføring i kjølige Norge.


Brukes også som grunning på båter med glassfiber pest. Trykk for å vise flere Ingen flere. Her er ingen eller bare litt groe. Den flasser ikke av heller.


Seajet norge

Megajet er hovedskipet og det største i flåten, og kan bære opp til 7passasjerer og 1kjøretøyer. Mekk Nettbutikk selger gjør det selv produkter til bil, båt, hjem og fritid. Dragon er spesialprodusert for nordisk farvann. Selvpolerende bunnstoff til aluminiumsbåter. Forbehandling: Gjør overflaten grundig ren med høytrykksspyling (ferskvann).


La overflaten tørke helt. Var i kontakt med International i Norge i våres og spurte om dette. Har ingen erfaring eller mening om dette selv. Bunnstoffet i og over vannlinjen ble i løpet av test perioden noe gråfarget av forurensninger i vannet. Fikk et tynt lag med slimgroe, som lett lot seg vaske bort.


Dette stemmer med produsentens opplysninger. Solide malingsspann (5l) med gummipakning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg