torsdag 25. oktober 2018

Gutten som gikk til nordenvinden og krevde igjen melet analyse

Gutten som gikk til nordenvinden og krevde igjen melet analyse

Gutten som gikk til nordenvinden og krevde igjen melet. Men da han steg ut igjen på stabburstrappa, så kom nordenvinden fykende, tok melet fra ham og fór ende til værs med det. Gutten gikk på stabburet etter mere, men da han steg ut på trappa, kom nordenvinden fykende igjen og tok melet fra ham.


Gutten som gikk til nordenvinden og krevde igjen melet analyse

Og slik gikk det tredje gangen også. Svært skrøpelig var hun, så hun måtte få gutten sin til å gå på stabburet for henne etter grautmel til middags. Knapt i formen, lettlest, og dermed tilgjengelig for de fleste aldre. Hertil bidrar også de frodige tegningene i store formater.


Eventyret handler om en gammel kone som sender gutten sin til stabburet for å hente grøtmel til middagen. Pris kr 2(spar kr 31). Stabburet Nordenvinden Krevde melet tilbake Langt avgårde Duk Gjestgiver Kostelige retter Bukk og gulldukater Kjepp Hva betyr disse ordene? Klarer du å gjenfortelle historien til læringspartner ved bruk av disse nøkkelordene?


Gutten som gikk til nordenvinden og krevde igjen melet analyse

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Se flere bøker fra Peter Christen. Lydbøker barn og ungdom. Vi har følgende formater. Bok Bare mamma som er Gud Line Nyborg pdf.


Bok Den store samlingen med fortellinger om Anna og Elsa Alf Prøysen pdf. The original text was found at Project Runeberg and translated to (retold in) English by me. Mannen som skulle stelle hjemme.


Risen som ikke hadde noe hjerte på seg. De tre bukkene Bruse som skulle til seters for å gjøre seg fete. Grisen og levemåten hans. Tyrihans som fikk kongsdatteren til å le. Askeladden som kappåt med trollet.


Gutten Som Gikk Til Nordenvinden Og Krevde Igjen Melet , a song by Bjarne Bø on Spotify We and our partners use cookies to personalize your experience, to show you ads based on your interests, and for measurement and analytics purposes. Bibliografi til Norsk barnelitteraturhistorie 3. Utarbeidd av Anne Kristin Lande, forskingsbibliotekar. Mandag var det kick off, og Liv Brita Brodal - som til vanlig underviser på 6. S-trinn en fantastisk fortelleropplevelse på det flotte, nye biblioteket vårt! Peder på vandring Østenfor sol og vestenfor måne.


Jeg vil i dagene fremover gå. Jørgen Moe: Kvernen som står og maler på havsens bunn. Rune Johan Andersson har også vært lærer på SHKS og Westerdals Reklameskole i en kort periode.


Lag et struktur-ert tankekart eller et venn-diagram for å få fram dette. Lag en tegneserie der du får fram handlin-gen i eventyret.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg