torsdag 11. oktober 2018

Toalettsete barn

Toalettsete barn

Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Kjøp via vår store webshop. Se vårt enorme utvalg nå! Lave priser og lynrask levering på baderomsprodukter.


Toalettsete barn

Barnas Hus vil skape en bedre hverdag for de små – og for alle som elsker barn. Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år. Toalettsete for barn.


Toalettseter for barn – etter potta, men før voksentoalettet Når barnet ditt har vokst fra potta, men ikke er stort nok ennå til å bruke voksentoalettet, er et spesialdesignet toalettsete for barn en fin løsning. Et sete med myktstengende lokk, såkalt soft close, lukkes dempet og lydløst. Det reduserer også faren for at barn klemmer seg. De fleste toalettsetene er av universalmodell og passer mange forskjellige WC-er. Velg mellom ulike modeller av toalettseter og toalettringer, se etter at den du foretrekker passer din toalettmodell.


Toalettsete barn

Uansett hva du finner på, så lenge ditt barn smiler så er det verdt det. Når ditt barn skal pottetrenes er det av viktig å alltid bruke positive hjelpemiddel og glade tilrop. Med et Ole Brumm toalettsete får ditt barn en trygg og underholdende plass, og treningen kommer til å gå som en dans. Hos MAXBO finner du vegghengte og gulvmonterte toaletter og toalettseter.


Badet er kanskje det minste rommet du har, men du bør likevel vise omtanke for det – ja, til og med for dorullholderen. Det er jo summen av alle småtingene som. På toalettet må du vite bredde, lengde, form og fasong, samt festeavstand mellom festehullene til setet. Det finnes flere varianter av toalettseter. Ved valg av toalettsete er det flere hensyn du må ta.


Suger ikke til seg vann ved rengjøring. Brukervekt opp til 1kg. Laget i poliurethaneskum. Utvendig mål 4x 3cm. En del toalettseter har en soft-close funksjon som gjør at du slipper et høyt smell når gutta smeller dosetet ned.


Innvendig mål 2x cm. Har du barn i huset, er et soft-close sete absolutt å foretrekke. Da slipper man å få små fingre i klem. Setets størrelse: Dybde x Bredde cm.


Toalettsete barn

Portabelt, stabilt toalettsete med armlener og ryggstøtte, som takket være det mindre seteringhullet gjør det lettere for barn å sitte på toalettet. Rengjøring: Vaskes med alkalisk såpeløsning, pH 5-9. Sally er et toalettsete utformet for både små og litt større barn , som passer på alle toaletter og har en myk kant som gjør at det ligger stabilt. Vel, de tjener bedre, har bedre jobber, lever lengre og. Nettsiden bruker cookies for å fungere best mulig.


Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. I dag leveres de aller fleste seter med funksjoner som gjør det enkelt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg