onsdag 24. oktober 2018

Linblå stue

En grønnaktig blå farge som de siste årene har fart som en vind over landet. Linblå passer superfint til lune tekstiler og grønne planter. Hvis du er litt redd for fargen blå vil du nok bli positivt overrasket. Linblå er også like fin i stuen som på soverommet.


Jeg har klassisk hvit i stue og kalk på kjøkken. Rommene henger sammen med en vegg med trappeoppgang i klassisk hvit.

Derfor vil ikke fargene synes fra rom til rom. Har vurdert sotet matt sort på veggen bak tv-en. Passer linblå til klassisk hvit? En lysere, dempet gråblå tone. Innehar en grønnaktig undertone.


For noen år siden malte jeg stua i en nydelig grå farge. Til slutt var alt fargen i stua sin feil. Hadde du tatt farger med grønt i eller rødt?


Pauls Blue er en perfekt kombinasjon av blått med en undertone av det grålige.

Rask, enkel, lett å bruke. Døgnåpen kunderservice. La livet ditt innrede stua. Bli inspirert og finn møbler som passer deg her.


En hjørnesofa funger fint som romavdeler i stua , men stua bør ha en viss størrelse for at sofaen ikke skal bli for massiv. Bruk for eksempel hjørnesofaen til å skille stua fra spisestua om du har en åpen løsning. MELD DEG PÅ nyhetsbrevet til BoligPluss – få smarte tips hver uke!


Finn den fargen som passer deg og ditt hjem her. Med Jotun Fargetrygghet er du sikret at du får nettopp den fargen du har bestemt deg for. Listverk er klassisk hvitt. Har dere noen tips til en annen blåfarge vi kunne ha brukt? Liker man det nordiske uttrykket kan man fint ha et kjøkken i nordisk stil, men samtidig sove godt på et orientalsk soverom og sette seg i en stue med et snev av 80-tallet, sier Lisbeth Larsen, Global fargesjef i Jotun.


Fare til gangen må vi komme tilbake på når vi kjenner hvittone din og hvilken du velger på vegg i stuen. Minty Breeze er lekker til både Linblå og Fabrikk. Vi ser en klar trend mot mer og mørkere farger og gjerne alle vegger i samme farge i et rom så på soverommet ville jeg valgt å male alle vegger i samme farge. Kanskje ikke så rart.


Den er en perfekt miks av tøff og beskjeden. Her ser vi den i kombinasjon med fargen Soft Mint. Har en fondvegg i stuen også fra tidligere i fargen Jannike fra Beckers (veldig lik Marrakesh fra Jotun) og denne og linblå gikk veldig fint sammen så tror faktisk jeg blir å beholde veggen slik.

Hiv dere rundt og mal folkens det er kjempe deilig med forandring! Og noe å gjøre i drittværet for de som har det).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg